İŞKUR duyurdu: Şehir hastanelerine KPSS şartsız personel alımları yapılacak

Hizmetleri ile öne çıkan şehir hastaneleri, son olarak istihdam çağrıları ile gündeme geldi. İŞKUR tarafından verilen bilgilere göre Türkiye genelinde şehir hastanelerinde yüzlerce personel istihdam edilecek. İşte şehir hastanelerine yönelik güncel personel alımı ilanları…

Hastanelerde kariyer yapma hedefleri olan milyonlarca kişi, son dönemlerde güncel personel alımı ilanlarını daha da yakından takip etmeye başladı. Kariyerlerinin yanı sıra gelirlerinin de prestijli hastanelerin güvencesi altında olmasını isteyen adaylar, son olarak Türkiye İş Kurumu’nun personel alımı ilanlarına yöneldi.

Hem özel sektör hem de kamu için her gün binlerce personel alımı ilanı yayınlayan Türkiye İş Kurumu, şehir hastaneleri için yeni personel alımı ilanları düzenledi. Söz konusu ilanların Türkiye genelinde faaliyet gösteren tüm şehir hastanelerini kapsadığını belirten kamu kurumu, ilanlara ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte merak edilenler…

TÜRKİYE İŞ KURUMU ŞEHİR HASTANELERİ PERSONEL ALIMI İLANLARI

İstihdam projeleri ve personel alımı ilanları ile her gün arama motorlarına konu olan Türkiye İş Kurumu, son olarak şehir hastaneleri içi düzenlemiş olduğu ilanlar ile gündeme geldi. Türkiye genelinde faaliyette olan tüm şehir hastanelerinde farklı pozisyonlar için personel ihtiyaçlarının söz konusu olduğunu belirten İŞKUR, başvuru şartlarını da paylaştı.

Başvuru yapılmak istenen pozisyonlar için eğitim, yaş, deneyim gibi özel şartların belirlenmiş olduğunu belirten Türkiye İş Kurumu, genel başvuru şartlarını ise şu şekilde sıraladı:

TÜRKİYE İŞ KURUMU ŞEHİR HASTANELERİ PERSONEL ALIMI İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu’nun yurt genelinde hizmet veren şehir hastaneleri için düzenlemiş olduğu personel alımı ilanlarına, 31 Ağustos 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecektir. Adaylar, görev almak istedikleri pozisyonlar için İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak başvuru oluşturabileceklerdir.

Exit mobile version