Resmen netleşti! Emekli indirim kampanyası duyuruldu: 1500 TL’ye 500 TL hediye

Emeklilerin geçim dertleri gündemden düşmemeye devam ederken özel bankacılık sektöründen yüzleri bir nebze olsun güldürecek yeni bir haber geldi. Garanti BBVA, emeklilere harcamaları karşılığında TL hediyesi tanımlayacağını bildirdi. İşte ayrıntılar…

Temmuz ayında yüzde 24,73 oranında maaş artışı yaşayan emeklilere, ağustos ayının ilk 10 gününde söz konusu farkın erimeye başladığını belirtti. Gündelik hayat akışı içerisinde duyurulan hizmet ve ürün zamlarına mevcut maaşları ile direnemediklerini belirten emekliler, Ocak 2025 dönemi öncesinde de maaşları ile ilgili yeni bir düzenlemenin söz konusu olması gerektiğini savundu.

Emeklilerin ek zam talepleri gündemden düşmezken bu süreçte bankalar da milyonlarca vatandaş için harekete geçti. Düzenli gelirleri oldukları için bankaların en gözde müşteri grupları arasında yer alan emekliler için ağustos ayında yüzlerce yeni kampanya duyuruldu. Son haber ise Garanti BBVA’dan geldi.

Özel bankacılık sektörünün en önemli üyelerinden olan Garanti BBVA, promosyon kampanyasının ardından bir de indirim kampanyası düzenlemiş olduğunu müjdeledi. Peki, Garanti BBVA’nın emekliler için düzenlemiş olduğu indirim kampanyasına nasıl başvuru yapılır? İşte kampanyaya dair merak edilenler…

GARANTİ BBVA’DAN 500 TL’LİK BONUS FIRSATI

Ağustos ayı kampanyaları ile adından söz ettirmeyi sürdüren Garanti BBVA, son olarak emekliler için bir alışveriş kampanyası düzenlemiş olduğunu bildirdi. Söz konusu kampanyanın emekli maaşını bankadan alan vatandaşları kapsadığını belirten özel banka, ayrıntıları aktardı.

Maaş hesabı Garanti BBVA’da bulunan ancak henüz kredi kartı kullanmayan emeklilere seslenen banka yetkilileri; 31 Ağustos 2024 tarihine kadar kredi kartı başvurusu yapıp ilgili kart ile 30 Eylül 2024 tarihine kadar bin 500 TL ve üzeri tutarlarda harcama yapanlara 500 TL’lik bonus hediyesi tanımlanacak. Bonus kazanımı 1- 4 Ekim tarihleri arasında hesaplara yüklenecek ve 5 Ekim- 5 Kasım tarihleri arasında kullanılabilecek. Kullanılmayan bonuslar ise 6 Kasım tarihinde banka tarafından geri alınacak.

GARANTİ BBVA İNDİRİM KAMPANYASI BAŞVURUSU

Garanti BBVA’dan 500 TL’lik bonus hediyesi kazanmak isteyen emeklilerin, öncelikle kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir. Başvurular bankanın şubeleri, mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı aracılığı ile kabul edilmektedir. Kredi kartı başvurusu onaylanan emekliler, ek bir başvuru yapmadan harcamaları karşılığında bonus hediyesi kazanabileceklerdir.

Exit mobile version