Halkbank ilana çıktı: KPSS şartı yok! 510 personel alınacak

Ülkemizin en değerli bankalarından olan Halkbank, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Dev alımın ayrıntılarını paylaşan kamu bankası, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yüzlerce yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Kamu güvencesi altında kariyer planlamak isteyen birçok kişi, son dönemlerde yayınlanan personel alımı ilanlarını yakın takip altına aldı. Üniversiteler akademik kadroları için alım çağrısında bulunurken birçok kamu kurumu da bu süreçte Resmi Gazete üzerinden ilana çıktı. Bu kapsamda bir istihdam haberi de kamu bankası Halkbank tarafından geldi.

Bankacılık sektörünün en değerli üyelerinden olan Halkbank, eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. 3 pozisyon için yüzlerce personele ihtiyaç duyduğunu belirten kamu bankası, adaylarda KPSS şartının aranmayacağını vurguladı. Başvuru sahiplerinin yazılı bir sınava tabi tutulacaklarını belirten kamu bankası, ayrıntıları aktardı.

HALKBANK PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Bankacılık hizmetleri ile ağustos ayında da adından söz ettiren Halkbank, son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. 3 farklı pozisyon için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten kamu bankası, ayrıntıları aktardı.

Halkbank tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre iç kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı, müfettiş yardımcısı ve servis görevlisi pozisyonlarında görevlendirilmek üzere yeni personeller alınacak. Alınacak toplam personel sayısı ise 510 olacak.

HALKBANK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Halkbank tarafından düzenlenmiş olan personel alımı ilanı için KPSS şartı aranmayacak. Adaylar, değerlendirme sürecinde yazılı bir sınava tabi tutulacaklar. 14 Eylül 2024 tarihinde yapılacak olan sınava; Adana, Denizli, Bursa, Ankara, Trabzon, Samsun, İzmir, İstanbul, Erzurum ve Diyarbakır illerinden katılım sağlanabilecek.

Başvuru süreci 28 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek olan Halkbank personel alımı ilanına, bankanın resmi sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek. Adayların sağlamaları gereken başvuru kriterleri ise şu şekilde:

Exit mobile version