Yıldız Teknik Üniversitesi ilana çıktı: 34 akademik personel alınacak

Yıldız Teknik Üniversitesi akademik personellere ihtiyaç duyduğunu duyurdu. Kamu üniversitesi personel alımı ilanının ayrıntılarını aktardı.

Geniş imkanları ve yüksek başarıları ile ülkemizin en değerli kamu üniversitelerinden olan Yıldız Teknik Üniversitesi, son olarak akademik personel alımı ilanı ile gündeme geldi.

Toplamda 34 akademik personele ihtiyaç duyduğunu belirten Yıldız Teknik Üniversitesi, boş kadrolarını peş peşe sıraladı. İşte ayrıntılar…

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Eksik kadrolarını belirleyen Yıldız Teknik Üniversitesi farklı fakültelerde ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Üniversite yönetimi alımların yapılacağı bölümleri ise şu şekilde sıraladı:

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenip Resmi Gazete üzerinden yayımlanmış olan akademik personel alımı ilanı, birçok kişi tarafından yakın takip altına alındı. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre akademik personel alımı ilanı için başvuru süreci 23 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvurular, ilgili fakültenin sekreterliğine şahsen ya da postu yolu ile iletilebilecek. Postada yaşanabilecek gecikmelerin sorumluluğu ise üniversite yönetimine değil başvuru sahibine ait olacak.

Exit mobile version