Gündem

Kart kullanan emekliler dikkat! 1500+ 1000 TL tanımlanacak

Kart kullanan emeklilere Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Banka, düzenlemiş olduğu ağustos ayı indirim kampanyaları çerçevesinde emeklilere harcamaları karşılığında TL hediyesi tanımlayacağını bildirdi. İşte ayrıntılar…

Ülkemizin en önemli bankalarından olan Ziraat Bankası, geçim dertleri gün be gün katlanan emekliler için devreye girdi. Ağustos ayı kampanyaları kapsamında emekliler için avantajlı fırsatlar sunduğunu belirten kamu bankası, kampanyalara ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilerin ağustos ayı boyunca çeşitli sektörlerde yapacakları harcamalara, para puan hediyesi tanımlanacak. Söz konusu kampanyalar müşterilerin kart sayılarına göre değil isimlerine göre tanımlanacak. Yani emekli bir müşteri birden fazla Bankkart’a sahip olsa dahi fırsatlardan bir kereliğe mahsus olacak şekilde yararlanabilecek.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ SAĞLIK KAMPANYASI AĞUSTOS 2024

Ziraat Bankası yalnızca emeklileri ilgilendiren sağlık kampanyasını resmen duyurdu. Söz konusu kampanyanın 31 Ağustos 2024 tarihine kadar geçerli olduğunu belirten kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre Bankkart ile optik, eczane ve sağlık sektöründe hizmet veren anlaşmalı üye işyerlerinden tek seferde yapılacak olan 750 TL ve üzeri tutarlı her harcamaya 75 TL, toplamda bin 500 TL tutarında para puan hediyesi tanımlanacaktır. Kampanyadan yalnızca emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart kullanıcıları yararlanabileceklerdir.

Ziraat Bankası’nın sağlık kampanyasına Bankkart Mobil, Bankkart internet bankacılığı ekranı ve SMS kanalı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. SMS başvurusu için S1500 yazıp 4757’ye kısa mesaj gönderilmesi yeterlidir.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ ALIŞVERİŞ KAMPANYASI AĞUSTOS 2024

Ziraat Bankası’nın maaşını kendi bünyesinden alan ve Bankkart kullanan emekliler için düzenlemiş olduğu bir diğer kampanyaya göre; anlaşmalı üye iş yerlerinden tek seferde yapılacak olan her 1000 TL ve üzeri tutarlı harcamaya 100 TL, toplamda ise 1000 TL tutarında para puan hediyesi tanımlanacaktır.

Ziraat Bankası’nın emekli alışveriş kampanyasına Bankkart Mobil uygulaması, Bankkart internet bankacılığı ekranı ve SMS kanalı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. SMS başvurusu için bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu numarası üzerinden G1000 yazılıp 4757’ye kısa mesaj gönderilmesi yeterlidir.