Bankkart kullanan memurlara 500 TL’lik market indirimi! Ay sonuna kadar geçerli

Ziraat Bankası Bankkart kullanıcıları için yeni bir alışveriş kampanyası düzenledi. Söz konusu kampanyanın kart kullanıcısı memurlar için de geçerli olduğunu bildiren kamu bankası, detayları aktardı.

Kamu bankacılığı sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan Ziraat Bankası, ağustos ayı kampanyaları ile sektöre damgasını vurmaya devam ediyor. Girişimciler, çiftçiler, bireysel tüketiciler, ticari müşteriler ve diğer gruplarda yer alan vatandaşlar için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen kamu bankası, son olarak market alışverişi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti.

Artan maliyetlerden ötürü durmadan değişen etiketlere tepki gösteren tüketicilere seslenen Ziraat Bankası, bireysel statülü tüm müşterilerine indirim tanımlayacağını bildirdi. Peki, Ziraat Bankası’nın market alışverişi kampanyasına nereden ve nasıl başvuru yapılır? İşte söz konusu kampanyaya dair merak edilenler…

ZİRAAT BANKASI MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI AĞUSTOS 2024

Ağustos ayı için onlarca kredi kartı ve kredi kampanyası düzenleyen Ziraat Bankası, son olarak memurların da yararlanabilecekleri market alışverişi kampanyasını paylaştı. Söz konusu kampanyanın 31 Ağustos 2024 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren kamu bankası, ayrıntıları aktardı.

Ziraat Bankası’nın resmi web sitesinden edinilen bilgilere göre; Bankkart anlaşmalı market, şarküteri, kasap ve bakkal üye iş yerlerinden tek seferde yapılacak olan 1000 TL ve üzeri tutarlı harcamaya 50 TL, toplamda ise 500 TL değerinde para puan hediyesi tanımlanacaktır.

ZİRAAT BANKASI MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası’nın Bankkart kullanıcıları için düzenlemiş olduğu 500 TL üst limitli market alışverişi kampanyası, memurların ve diğer bireysel kullanıcıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Söz konusu kampanyaya nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği, Ziraat Bankası müşterileri tarafından araştırılmaya başlandı.

Ziraat Bankası tarafından yapılmış olan açıklamaya göre 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan market alışverişi kampanyasına bankanın mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Arzu edenler bankaya kayıtlı olan telefon numaraları üzerinden “MARKET500’ yazıp 4757’ye kısa mesaj göndererek de kampanyaya katılım sağlayabilmektelerdir.

Exit mobile version