Enerji sektöründen istihdam çağrısı! O şehirde 624 personel görevlendirilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren İZENERJİ, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Şirket, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yüzlerce yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

1992 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak kurulmuş olan İZENERJİ, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Hizmet kalitesini artırabilmek adına sürekli olarak yenilik içerisinde olan şirket, personel ihtiyacının olduğunu duyurdu.

Resmi web sitesi üzerinden yayınlamış olduğu açıklamada farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğu bilgisine yer veren İZENERJİ, ilana ilişkin ayrıntıları paylaştı.

İZENERJİ PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

1992 yılından bu yana İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden biri olarak faaliyet gösteren İZENERJİ, yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. 15 farklı meslek için toplamda 624 yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirten şirket, ayrıntıları aktardı.

624 kişilik personel açığının bulunduğunu belirten İZENERJİ, alımların yapılacağı pozisyonları ise şu şekilde sıraladı:

İZENERJİ’nin personel alımı ilanı kapsamında belirlemiş olduğu başvuru şartları şu şekilde paylaşıldı:

İZENERJİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

İZENERJİ’nin personel alımı ilanı için başvuru ekranları bugün itibari ile erişime açıldı. 22 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek olan başvuru süreci, şirketin resmi web sitesi üzerinden yönetilecek. Adaylar, arzu ettikleri pozisyon için şirkete CV’lerini gönderebilecekler.

Exit mobile version