Maaşını PTT’den alan emekliye 40 bin TL’lik destek! Üstelik yalnızca 2158 TL’lik taksitle

Emekliye ağustos ayı sürprizi geldi. Maaşını PTT şubelerinden alan emekliler için yeni bir kampanya düzenleyen Aktif Bank, yalnızca emeklileri kapsayan dev kredi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Son dönemlerde özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilen isimleri arasında yer alan Aktif Bank, son olarak ağustos ayı kampanyaları ile gündeme geldi. PTT ile iş birliği içerisinde olan yanı sıra bireysel ve ticari statüde olan tüketicilere de hizmet veren Aktif Bank, tüketicilere bu ay da bütçe desteği vereceğini bildirdi.

Her ay hem kredi hem de diğer kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken Aktif Bank, son olarak geçim dertleri boylarını aşan emekliler için devreye girdi. 12 bin 500 TL’lik taban maaş ile geçinmekte güçlük çeken emeklilere seslenen özel banka, uygun faizli kredi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

AKTİF BANK EMEKLİ KREDİ KAMPANYASI AĞUSTOS 2024

Kredi verme şartları birçok bankaya oran ile daha esnek olan Aktif Bank, emeklilere seslendi. SGK’dan maaş alan milyonlarca kişiye kredi desteği vereceğini bildiren banka, kampanyasına yönelik tüm detayları aktardı.

Resmi web sitesi üzerinden duyurmuş olduğu emekli kredi kampanyasının yalnızca PTT’den maaş alan vatandaşlar için geçerli olduğunu bildiren Aktif Banka, kredi başvuru ekranlarının erişime açılmış olduğunu açıkladı. Banka ilgili şartları sağlayan tüm emeklilere yüzde 3,19 faiz ve 36 ay vade karşılığında 100 bin TL’ye kadar finansman hizmeti sunacağını bildirdi.

Aktif Bank, 100 bin TL üst limitli emekli kredi kampanyasının örnek maliyet tablosunu şu şekilde düzenledi:

AKTİF BANK EMEKLİ KREDİ KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Aktif Bank’ın PTT’den maaş alan emekliler için düzenlemiş olduğu kredi kampanyasına hem bankanın internet bankacılığı ekranı ile mobil uygulaması hem de PTT şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Maaş hesabının PTT’ye taşınması için talimat veren yeni müşteriler de aynı ekranlar üzerinden kredi başvurusu yapabilmektelerdir.

Exit mobile version