Emekli bu ay yaşadı: 12500 TL’ye 16 bin TL ödenecek! Tek şart var

Geçtiğimiz günlerde maaş farklarını hesaplarında görüntüleyen emeklilere bu ay için bir ödeme fırsatı daha sunulacak. Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından yapılan açıklamada, SGK’dan maaş alan herkese maaş tutarı doğrultusunda ek ödeme yapılacağı bilgisi yer aldı.

Katılım bankacılığı sektörünün gözde isimlerinden olan Albaraka Türk Katılım Bankası, ağustos ayı kampanyaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bireysel tüketicilerin yanı sıra ticari statülü müşterilerine de birbirinden farklı avantajlar tanımlayan katılım bankası, son olarak emekliler için de kesenin ağzını açmış olduğunu gözler önüne serdi.

SGK’dan en az 12 bin 500 TL tutarında maaş ödemesi alan emeklilere seslenen Albaraka Türk Katılım Bankası, maaş hesabını taşıyan tüm emeklilere promosyon ödemesi yapılacağını bildirdi. Peki, Albaraka Türk Katılım Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte bankanın güncel emekli kampanyalarına dair merak edilenler…

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU AĞUSTOS 2024

Albaraka Türk Katılım Bankası milyonlarca emekliye seslendi. Maaş hesabını taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca banka bünyesinde kalacağının sözünü veren emeklilere promosyon ödemesi yapacağını belirten katılım bankası, ayrıntıları aktardı.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın ay sonuna kadar devam edecek olan promosyon kampanyası kapsamında emekli vatandaşlara tanımlayacağı ödeme tutarları şu şekilde:

Maaş hesabını taşıdıktan sonra iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere bin TL’lik bir ödeme daha tanımlayacağını belirten Albaraka Türk Katılım Bankası, bu ödemeden maaş tutarı fark etmeksizin tüm emeklilerin yararlanabileceklerini bildirdi. Banka tüm bunların yanı sıra emekli yakınlarına hesaplarını taşımaları noktasında referans olan emeklilere de referans başına 500 TL toplamda 3 bin TL tutarında bir ödeme yapılacağını açıkladı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI EMEKLİ KAMPANYALARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın şubeleri, internet bankacılığı ekranı ve mobil uygulaması aracılığı ile maaş hesabı taşıma talimatı verilebilmektedir. Aynı kanallar üzerinden otomatik fatura ödeme talimatları ve emekli yakına referans talebi de oluşturulabilmektedir.

Exit mobile version