İş arayanlar dikkat! İŞKUR 719 TL yevmiye ile çalışacak personeller arıyor

Ülkemizin en değerli kurumlarından olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), mesleki eğitim programları kapsamında personel istihdamının gerçekleştirilecek olduğunu bildirdi. İşte İŞKUR’un güncel personel alımı ilanlarına dair ayrıntılar…

Bir işte çalışmanın her zamankinden daha önemli bir hale gelmiş olduğu şu günlerde, iş arayan kişi sayısında da artış gözlenmeye başlandı. Zorlu ekonomik şartlar sebebi ile kendilerine uygun iş arayışı içerisinde olan vatandaşlar, özellikle Türkiye İş Kurumu’nun personel alımı ilanlarını yakın takip altına aldı.

Hem kamu hem de özel sektör için günlük olarak personel alımı ilanları yayınlayan Türkiye İş Kurumu, son olarak kendi bünyesinde geliştirilmiş olan mesleki eğitim programlarını işaret etti. Program kapsamında farklı pozisyonlar için personel arayışının devam ettiğini belirten kamu kurumu, ayrıntıları ilgilileri ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ KURUMU MESLEKİ EĞİTİM PROGRAMI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu yalnızca personel alımı ilanları yayınlayan bir kurum değildir. İŞKUR, geliştirdiği istihdam projeleri aracılığı ile de milyonlarca kişiye iş imkanı sunmaktadır.

Türkiye İş Kurumu tarafından geliştirilmiş olan mesleki eğitim programı, son yıllarda birçok kişiye iş sahibi olma fırsatı sunmuştur. Kurum bu program sayesinde kişilerin becerileri doğrultusunda meslek sahibi olmalarını sağlamakta yanı sıra kursiyerlerin günlük olarak para kazanmalarına da aracılık etmektedir.

15 yaşını dolduran, Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı olan ve sigortası bulunmayan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, kurumun mesleki eğitim programlarına katılım sağlayabilmektedir. Kurum, bu program dahilinde birçok alanda istihdam fırsatı sunmaktadır.

Türkiye İş Kurumu’nun mesleki eğitim programları kapsamında kursiyerlere yaptığı günlük ödeme tutarları şu şekilde belirlenmiştir:

İŞKUR MESLEKİ EĞİTİM PROGRAMLARI İŞ İLANLARI

Türkiye İş Kurumu’nun mesleki eğitim programları kapsamında düzenlemiş olduğu personel alımı ilanları, kurumun web sitesi üzerinden yayınlanmıştır. Program dahilinde güncel olarak yeni personellere ihtiyaç duyulan pozisyonlar şu şekilde açıklanmıştır:

Exit mobile version