Kpss'siz Personel Alım İlanları

OGM KPSS şartsız personel alımı gerçekleştirecek! Başvuru için son 1 gün

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), istihdam fırsatı ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde duyurmuş olduğu personel istihdamı için başvuru sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu belirten kurum, detayları paylaştı.

Ağustos ayının başı itibari ile sıklaşan personel alımı ilanlarına, Orman Genel Müdürlüğü’nden de bir katkı gelmişti. Geçtiğimiz hafta yayımlamış olduğu personel alımı ilanı kapsamında tek pozisyonda görevlendirmek üzere birden çok personele ihtiyaç duyduğunu belirten kamu kurumu, son olarak ‘son gün’ çağrısı ile gündeme geldi.

Eksik kadrolarını belirleyerek düzenlemiş olduğu personel alımı ilanı için başvuru sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Orman Genel Müdürlüğü, konu ile ilgili olarak merak edilenleri paylaştı. İşte ayrıntılar…

OGM PERSONEL ALIMI İLANI

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan Orman Genel Müdürlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin B fıkrası doğrultusunda personel istihdam edeceğini bildirdi. Aynı kanunun 48’inci maddesinde yer alan genel şartları sağlayanlar için başvuru sürecinin devam ettiğini belirten kamu kurumu, merak edilen tüm detayları paylaştı.

KPSS şartı olmaksızın toplamda 9 personele ihtiyaç duyduğunu belirten Orman Genel Müdürlüğü, yeni personellerin ‘pilot’ pozisyonunda görev yapacaklarını bildirdi. Kamu kurumu pozisyon bazında belirlemiş olduğu özel şartları ise şu şekilde sıraladı:

  • 1000 saat ve üzeri uçak uçuş tecrübesi bulunmak,
  • 50 yaşın altında olmak,
  • Geçerli bir dil puanı bulunmak,
  • CPL (A)/ ATPL (A) pilot lisansı ya da yetkili bir kamu uçuş okulundan alınmış pilotluk diploması bulunmak,
  • OML kısıtlamasının olmadığını 1. sınıf sağlık sertifikasına sahip olmak.

OGM PERSONEL ALIMI İLANINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

OGM tarafından yayımlanmış olan AT- 802 Airtractor alımı ilanı için başvuru süreci 9 Ağustos 2024 Cuma (yarın) günü sona erecektir. Adaylar başvuru evraklarını şahsen veyahut da posta yolu ile teslim edebileceklerdir.

Yarın mesai bitimine kadar devam edecek olan OGM pilot alımı ilanı başvuru süreci kapsamında adayların başvuru evrakları, ‘Beştepe Mahallesi Söğütözü Caddesi No: 8/ 1 Yenimahalle/ ANKARA’ adresine ulaşmış olmalıdır.