Emekli olmak isteyenlere tam 250 bin TL’lik prim desteği! Tek tek hesaplandı

Emekli olma hayali kuran ancak prim ödemelerinde eksiklikler bulunan vatandaşlara, özel bankacılık sektöründen müjdeli haber geldi. Denizbank, prim eksiğini tamamlamak isteyen emekli adaylarına düşük faiz karşılığında kredi desteği vereceğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

Senelerdir bankacılık sektöründe faaliyet gösteren ve sunduğu kaliteli hizmetler sayesinde tüketicilerin gözdelerinden biri haline gelen Denizbank, son olarak ağustos ayı kampanyaları ile gündeme geldi. Bireysel ve ticari müşterileri için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen özel banka, emekliler için de kesenin ağzını açtı.

Emekliler için promosyon kampanyası geliştiren yanı sıra kredi fırsatlarını da başvurulara açan Denizbank, ek olarak emeklilik heyecanını tatmak isteyenler için de elini taşın altına koydu. Çeşitli sebeplerden ötürü prim eksiği bulunan ve bu neden ile de emeklilik başvurusunda bulunamayan vatandaşlara seslenen özel banka, düşük faizli kredi kampanyası resmen açıkladı. İşte ayrıntılar…

DENİZBANK EMEKLİ OLMAK İSTEYENLER İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Özel bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan Denizbank, son olarak ağustos ayı fırsatları ile adından söz ettirdi. Hem bireysel hem ticari hem de emekli müşterileri için kesenin ağzını açan banka, son olarak emekli olmak isteyenler için de bir kampanya düzenlediğini bildirdi.

Denizbank tarafından ‘Emekli Olmak İsteyenlere Özel Kredi’ başlığı ile duyurulmuş olan finansman kampanyasına göre prim harici emeklilik şartlarını sağlayan vatandaşlara kredi desteği verilecek. Kredinin üst limiti 250 bin TL olacak ve vatandaşlar SGK’dan aldıkları prim borcu yazısını ibraz ederek kredi başvurusunda bulunabilecekler. Kredi borcu 36 aya kadar taksitlendirilebilecek yanı sıra kampanya kapsamında yüzde 4,02 oranında faiz uygulaması söz konusu olacak.

DENİZBANK PRİM DESTEĞİNİN AYRINTILARI

Denizbank’ın emekli olmak isteyenler için özel olarak düzenlemiş olduğu 250 bin TL üst limit kredi kampanyasına, bankanın şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanı (aslı ve fotokopisi), kredi başvuru formu, SGK prim borcu yazısı, gelir belgesi ve son aya ait yerleşim yeri belgesi/ fatura evrakları ile birlikte şubelere giden herkes, kredi desteği için başvuru oluşturabilmektedir.

Exit mobile version