İŞKUR’dan KPSS şartsız bekçi alımı duyurusu: 18 yaşın üzerinde olan herkes başvurabilir

Türkiye İş Kurumu bekçi alımı ilanlarını güncelledi. Kamu kurumu tarafından yapılan açıklamada, birçok şehirde bekçi pozisyonu için personel ihtiyacının olduğu bilgisine yer verildi. İşte İŞKUR ağustos ayı bekçi alımı ilanlarına dair ayrıntılar…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Türkiye İş Kurumu, ağustos ayında da arama motorları üzerinden sık sık sorgulanan kurumlardan biri olarak kayda geçti. İşe ihtiyaç duyan, sektör değiştirmek isteyen pek çok kişi kurumun güncel personel alımı ilanlarını yakın takip altına aldı.

Türkiye İş Kurumu hem kamunun hem de özel sektörün personel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi adına günlük olarak iş ilanları yayınlamaya devam ederken şu süreçte özellikle bekçi alımı ilanları öne çıktı. Birçok kişi, son dönemlerin popüler mesleklerinden olan bekçilik özelinde açılan iş ilanlarını yakın takip altına aldı. Bizler de bu haberimizde İŞKUR’un güncel bekçi alımı ilanlarına yer verdik.

TÜRKİYE İŞ KURUMU BEKÇİ ALIMI İLANLARI AĞUSTOS 2024

Kahramanmaraş, Eskişehir, Ankara, Yalova, Sakarya gibi illerde hizmet veren birçok özel şirkette bekçi ihtiyacının olduğunu belirten Türkiye İş Kurumu, ilgili ilanların başvurulara açılmış olduğunu bildirdi.

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan bekçi alımı ilanları için belirlenmiş olan genel başvuru şartları şu şekilde paylaşıldı:

TÜRKİYE İŞ KURUMU BEKÇİ ALIMI İLANLARI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu tarafından düzenlenmiş olan bekçi alımı ilanları, bu pozisyonda istihdam edilmenin yollarını arayan pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Adaylar, ilgili İŞKUR bekçi alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapabileceklerini öğrenmek üzere arama motorları üzerinden sorgulamalara başladı.

Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre kurumun resmi web sitesi üzerinden yayınlanmış olan bekçi alımı ilanlarına, online olarak başvuru yapılabilmektedir. Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı bulunan ve ilgili şartları sağlayan herkes, kurumun resmi web sitesine giriş yaparak başvuru oluşturabilir.

Türkiye İş Kurumu’nun bekçi alımı ilanları, kurumun web sitesinde yer alan ‘arama’ kısmına ‘bekçi’ yazılarak görüntülenebilmektedir. Adaylar, görüntülenen ilanları şehre göre filtreleyerek kendilerine uygun olan ilana başvuru yapabilirler.

Exit mobile version