Emekliye yüzde 0 faiz ile 25 bin TL’lik kredi desteği! TEB resmen duyurdu

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), ağustos ayı kampanyalarını duyurdu. Milyonlarca bireysel müşterisinin yanı sıra emekliler için de yeni kampanyalar düzenleyen banka, özellikle faizsiz nakit desteği açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti. İşte ayrıntılar…

Özel bankacılık sektörünün güçlü isimlerinden olan Türkiye Ekonomi Bankası, milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek yepyeni kampanyalara imza attı. Düzenlemiş olduğu kampanyaların 31 Ağustos 2024 tarihine kadar başvurulara açık olacağını bildiren banka, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere maaş harici promosyon ödemesi yapılacak. Yanı sıra kredi kartı başvurusu yapan emeklilere de 25 bin TL’ye kadar faizsiz avans desteği verilecek. İşte ayrıntılar…

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI FAİZSİZ AVANS KAMPANYASI

Ağustos ayı kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken Türkiye Ekonomi Bankası, son olarak emeklileri de kapsayan faizsiz taksitli nakit avans kampanyası ile adından söz ettirdi. Banka müşterisi olan herkes için yüzde 0 faizli nakit desteği kampanyasının geçerli olduğunu belirten banka, ayrıntıları aktardı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Ağustos 2024 tarihine kadar TEB Mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olanlara, 25 bin TL’ye kadar taksitli nakit avans fırsatı sunulacak. Mobil uygulamadan müşteri olma sürecini tamamlayan ve ardından da 14 gün içerisinde kredi kartı başvurusu yapan herkes, 25 bin TL’lik faizsiz ödemeyi hesabında görüntüleyebilecek.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Türkiye Ekonomi Bankası’nın emeklileri de kapsayan 25 bin TL’lik faizsiz taksitli nakit avans kampanyası milyonların dikkatini çekerken bankadan yeni bir açıklama daha geldi. Bu kez yalnızca emeklileri hedef kitle olarak belirleyen banka, ağustos ayı promosyon kampanyasının detaylarını paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın resmi web sayfasından edinilen bilgilere göre 31 Ağustos tarihine kadar maaş hesabını taşıyan emeklilere şu tutarlarda promosyon ödemeleri yapılacak:

Exit mobile version