Memur olmak isteyenler dikkat! 40 bin TL’lik kazanç ile ağustos ayı fırsatları duyuruldu

Devlet dairesinde çalışmanın yollarını arayanlar için birçok kurumdan müjdeli haberler geldi. Memur alımlarının devam ettiği şu süreçte birçok kurum personel alımı ilanlarının detaylarını paylaştı. İşte merak edilenler…

Bir kamu kurumunda çalışmak her zaman için güven verici olmuştur. Birçok kişi kamu bünyesinde istihdam edilmenin hem kariyerleri hem de kazançları açısından olumlu bir gelişme olduğunu düşünürken ağustos ayında da arama motorları üzerinden memur alımlarına yönelik sorgulamaların yapıldığı görüldü.

Özellikle zorlu ekonomik şartların söz konusu olduğu bu dönem içerisinde özel sektöre bel bağlamanın doğru olmadığını düşünen birçok kişi, kamu tarafından sunulan istihdam fırsatlarını yakın takip altına aldı. Hangi kurumun hangi pozisyonlar için personel arayışı içerisinde olduğu merak konusu oldu. Bu kapsamda bizler de bu haberimizde başvuru süreçleri devam eden memur alımı ilanlarına ilişkin tüm merak edilenleri paylaştı. İşte ayrıntılar…

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI GÜNCELLENDİ

Asgari ücrete ara zammın yapılmayacağının açıklanması ile birlikte pek çok ücretli çalışan büyük bir geçim derdi ile karşı karşıya kaldı. Özel sektör çalışanlarının sıkıntıları gün be gün büyürken bu süreçte kamu için geçerli olan maaş uygulamaları daha da yakından takip edilmeye başlandı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeller, enflasyona ve toplu sözleşme zammına bağlı olarak maaş artışlarına tabi tutuluyorlar. Bu kapsamda temmuz ayında açıklanan 6 aylık enflasyon verisi ile birlikte en düşük kamu çalışanı maaşı 40 bin TL seviyesine yükseldi. Temmuz- aralık döneminde memurlar en az 40 bin TL karşılığında çalışmalarına devam edecekler.

GÜNCEL MEMUR ALIMI İLANLARI

Özel sektörün iş yükünden ve düşük maaş sorunundan kurtulmak isteyen pek çok kişi, ağustos ayı memur alımı ilanlarını yakın takip altına aldı.

Şu an için başvuru süreçleri devam eden güncel memur alımı ilanları şu şekilde paylaşıldı:

Exit mobile version