BDDK ilana çıktı: KPSS’den en az 75 puan almış 160 personel istihdam edilecek

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten kurum, ayrıntıları aktardı.

Kamu kurumlarında çalışmanın yollarını arayanlara, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan müjdeli haber geldi. Eksik kadrolarını tespit ederek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen kurum, merak edilenleri kamuoyu ile paylaştı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanına göre KPSS puanı ve yaş şartlarına bağlı olarak istihdam fırsatları sunulacak. Peki, BDDK’nın personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte ayrıntılar…

BDDK PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Hizmetlerine tam kadro ile devam edebilmek adına personel ihtiyacını belirleyen Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, ilana çıktı. Yayınlanmış olan resmi ilanda kurumun ana ve danışma hizmet binalarında görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyulduğu bilgisine yer verildi.

Toplamda 160 kişilik personel açığı bulunan BDDK, eksik kadrolarını şu şekilde paylaştı:

Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı: 25 kişi

BDDK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

BDDK tarafından duyurulmuş olan 160 kişilik personel alımı ilanına göre her pozisyon için farklı şartların sağlanması istenecek. Ancak adayların genel olarak sağlamaları gereken şartlar şu şekilde kayda geçti:

BDDK’nın düzenlemiş olduğu personel alımı ilanı için başvuru süreci henüz başlamadı. Adaylar, 28 Ağustos- 4 Eylül 2024 tarihleri arasında e- Devlet sistemi üzerinden başvurularını oluşturabilecekler.

Exit mobile version