Kpss'siz Personel Alım İlanları

MİT KPSS şartsız personel alımı yapacak! 6 pozisyon için ilan verildi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) bünyesinde görev yapacak personellerin arandığı duyuruldu. Kurum, 6 farklı pozisyon için personel arayışında olduğunu belirterek alım ilanına dair ayrıntıları paylaştı.

Ülkemizin en değerli kurumlarından olan Milli İstihbarat Teşkilatı eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. Söz konusu ilan dahilinde farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellerin alınacağını belirten kurum, detayları aktardı.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın resmi web sitesi üzerinden duyurmuş olduğu personel alımı ilanı, kurum bünyesinde görevlendirilmenin hayalini kuran birçok kişinin dikkatini çekti. Peki, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın personel alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılır? İşte konuya dair merak edilenler…

MİT PERSONEL ALIMI İLANINI PAYLAŞTI

Doğrudan Cumhurbaşkanlığı’na bağlı olan Milli İstihbarat Teşkilatı, kurum bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımların 6 farklı pozisyon için yapılacağını belirten MİT, detayları aktardı.

Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanına göre; istihbarat uzmanı, mühendis, dil uzmanı, tekniker, koruma ve emniyet memuru ve İHA sistemleri pilotu pozisyonları için istihdam fırsatı sunulacak. Adaylardan, başvuru yapmak istedikleri pozisyonlar için belirlenmiş olan özel ve genel şartları sağlamaları istenecek.

Genel olarak tüm pozisyonlar için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma şartının sağlanmasını isteyen Milli İstihbarat Teşkilatı, tekniker kadrosu için en az önlisans diğer kadroları için ise en az lisans mezunu olunması gerektiğini bildirdi.

MİT PERSONEL ALIMI İLANINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın resmi kaynakları aracılığı ile yayınlanmış olan 2024 yılı personel alımı ilanı, kurum bünyesinde görev yapmanın hayalini kuran binlerce kişinin dikkatini çekti. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapabileceklerini merak eden adaylar, arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalar yapmaya başladı.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın 6 farklı pozisyon için düzenlemiş olduğu personel alımı ilanı için başvurular kurumun resmi web sitesi üzerinden kabul edilmeye devam ediliyor. Adaylar, pozisyon bazlı başvuru şartlarını da yine ilgili internet sitesi üzerinden görüntüleyebiliyorlar.