ALES’ten 75 puan alanlar dikkat! Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 11 personel alacak

ALES ve yabancı dil puanı olanları yakından ilgilendiren açıklama Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından yapıldı. Üniversite yönetimi eksik kadrolarını belirleyerek farklı pozisyonlar için akademik personel ihtiyacının olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar…

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, akademik kariyer yapmayı hedefleyenleri yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Fakültelerinde oluşan personel eksikliklerini tespit eden kurum, Resmi Gazete üzerinden ilana çıkarak yeni personellere ihtiyaç duyduğunu duyurdu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin akademik personel alımı ilanı için başvuru süreci başladı. Üniversite yönetimi boş kadroları ve diğer merak edilenleri paylaştı.

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI 2024

Toplamda 11 akademik personele ihtiyaç duyan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, eksik kadrolarını şu şekilde paylaştı:

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenmiş olan akademik personel alımı ilanı için başvuru süreci 5 Ağustos tarihi itibari ile başladı. Her kadro için ALES’ten 75 puan alınmış olmasının zorunlu olduğunu belirten üniversite yönetimi yanı sıra dil ve diğer şartların da sağlanması gerektiğini ifade etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademik personel alımı ilanına 20 Ağustos tarihine kadar şahsen veyahut da posta yolu ile başvuru yapılabilecektir. Posta teslimat sürecinde yaşanabilecek aksilikler, üniversite yönetiminin sorumluluğunda değildir.

Exit mobile version