Kamu çalışanlarına günlük 161 TL’ye 70 bin TL’lik kredi teklifi! NKolay duyurdu

Darda olan kamu çalışanlarına eşsiz bir kredi teklifi geldi. Bütçeleri ile ay sonlarını görmekte zorlanan memurlara seslenen NKolay, başvurulara açmış olduğu düşük faizli kredi kampanyasının tüm detaylarını paylaştı.

Alınan tüm önlemlere, hayata geçirilen tüm uygulamalara rağmen arzu edilen seviyelere çekilemeyen enflasyon, gündelik hayat şartlarını ağırlaştırmaya devam ediyor. Enflasyon kaynaklı fiyat artışları hemen hemen her sektörde gündemden düşmezken yanı sıra kur farkı, altın ve akaryakıt fiyatları da maliyetlerin artmasına yol açıyor.

Artan maliyetler etiketlerin sık sık değişmesine yol açarken bu süreçte maaşlara reel veriler doğrultusunda zamlar yansıtılmaması vatandaşları iyice köşeye sıkıştırdı. Aylık kazançları ile hangi giderlerini karşılayacaklarını şaşıran tüketiciler, bankaların avantajlı kredi kampanyalarına yöneldi.

Mevcut şartlardan ötürü mecburen kredi yoluna başvuranlar arasında kamu çalışanlarının da yer aldığı öğrenildi. Bu noktada memurların yüzlerini güldürecek düşük faizli destek haberi NKolay’dan geldi. Yalnızca kamu çalışanlarını ilgilendiren yeni bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu bildiren NKolay, söz konusu kampanyası ile ilgili tüm merak edilenleri paylaştı.

NKOLAY MEMUR KREDİSİ KAMPANYASI AĞUTOS 2024

Bir Aktif Bank markası olarak yoluna devam eden NKolay, ağustos ayı kampanyaları ile milyonların dikkatini çekti. Emekliler ve ücretli çalışanlar için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen banka, son olarak memurlara seslendi.

Kamuda çalışanlar için avantajlı bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu müjdeleyen NKolay, söz konusu kampanyanın başvurulara açılmış olduğunu bildirdi. Kredi ürününe ilişkin örnek maliyet tabloları, desteğe ihtiyaç duyan kamu çalışanları ile paylaşıldı.

Birinci maliyet tablosu:

İkinci maliyet tablosu:

NKOLAY MEMUR KREDİSİ BAŞVURUSU

NKolay’ın duyurmuş olduğu yüzde 3,49 faiz oranlı memur kredisine, bankanın mobil uygulaması veyahut da internet bankacılığı ekranı üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version