Gündem

12500 TL emekli aylığı alanlara müjde: Bu ay 10 bin TL ek olarak ödenecek

Emekli taban aylığının yükseltilmesinin ardından bankalarda da promosyon çalışmaları hızlandı. Emekli aylığı alanlar için ek ödeme fırsatları geliştiren bankalardan biri de Garanti BBVA oldu. Banka, ağustos ayı ek ödeme fırsatına dair detayları paylaştı.

Hizmetlere ve ürünlere peş peşe gelen zamların ardından temmuz ayı maaş artışları erimeye başladı. Memurlar ve emekliler temmuz ayı zam oranının ilk ay itibari ile erimiş olduğunu belirterek yetkililere ‘ek zam’ taleplerini iletti.

Bugün hem memur hem de emekli temsilcilerinden ek zam taleplerine yönelik açıklamalar gelmeye devam ederken emeklilerin yüzlerini bir nebze olsun güldürecek yeni bir gelişme yaşandı. Özel bankacılık sektörünün en güçlü isimlerinden olan Garanti BBVA, SGK maaş ödemeleri protokolü kapsamında düzenlemiş olduğu güncel promosyon kampanyasını paylaştı.

Emekliler için birçok kredi ve kredi kartı kampanyası geliştiren Garanti BBVA, karşılıksız destek arayışı içerisinde olanlara maaş harici ödeme yapacağını bildirdi. Peki, Garanti BBVA emekli promosyon tutarları ne kadar? Garanti BBVA promosyon kampanyasına nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar…

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Ağustos ayında da hem müşterileri hem de potansiyel müşterileri için yepyeni kampanyalar düzenleyen Garanti BBVA, son olarak emekliler için düzenlemiş olduğu promosyon kampanyası ile gündeme geldi.

Maaş hesabını bankaya taşıyan ve söz konusu hesabın en az 3 yıl bankada kalacağını taahhüt eden emeklilere Garanti BBVA tarafından şu tutarlarda promosyon ödemesi yapılacak:

  • SGK’dan 0- 9.999 TL aralığında maaş alan vatandaşlara: 6 bin 250 TL
  • SGK’dan 10.000- 14.999 TL aralığında maaş alan vatandaşlara: 10 bin TL
  • SGK’dan 15.000- 19.999 TL aralığında maaş alan vatandaşlara: 12 bin 500 TL
  • SGK’dan 20.000 TL ve üzeri tutarlarda maaş alan vatandaşlara: 15 bin TL

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Garanti BBVA’nın 15 bin TL üst limit promosyon kampanyasına bankanın şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Yanı sıra Garanti BBVA Mobil veyahut da Garanti BBVA internet bankacılığı ekranı üzerinden de maaş taşıma talimatı verilerek promosyon başvurusu yapılabilmektedir.