Akademik Personel

Samsun Üniversitesi öğretim elemanı ilanı: 7 akademik personel alınacak

Samsun Üniversitesi eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Kamu üniversitesi farklı bölümlerde görevlendirmek üzere yeni akademik personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte Samsun Üniversitesi’nin personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

2018 yılından bu yana faaliyet gösteren Samsun Üniversitesi, son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete üzerinden ilana çıkan kamu üniversitesi, farklı kadrolarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Düzenlemiş olduğu akademik personel alımı ilanı için başvuru sürecinin başlamış olduğunu bildiren Samsun Üniversitesi, konuya dair merak edilenleri aktardı.

SAMSUN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan Samsun Üniversitesi, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere akademik personel ihtiyacının olduğunu bildirdi. Üniversite yönetimi eksik kadroları şu şekilde paylaştı:

  • Rektörlük- Yabancı Diller- Öğretim Görevlisi (ders verecek): 1 kişi
  • Rektörlük- Beden Eğitimi ve Spor- Öğretim Görevlisi (ders verecek): 1 kişi
  • İlahiyat Fakültesi- Temel İslam Bilimleri- Kur’an- ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi- Öğretim Görevlisi (ders verecek): 1 kişi
  • Tıp Fakültesi- Cerrahi Tıp Bilimleri- Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları- Öğretim Görevlisi (uygulamalı birim): 1 kişi
  • İlahiyat Fakültesi- Felsefe ve Din Bilimleri- Dinler Tarihi- Araştırma Görevlisi: 1 kişi
  • Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi- Endüstri Mühendisliği- Araştırma Görevlisi: 1 kişi
  • Siyasal Bilgiler Fakültesi- Denizcilik İşletmeleri Yönetimi- Araştırma Görevlisi: 1 kişi

SAMSUN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Samsun Üniversitesi tarafından düzenlenmiş olan akademik personel alımı ilanı, akademik kariyer yapmak isteyen pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Adaylar, söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapabileceklerini öğrenmek üzere sorgulamalara başladı.

Samsun Üniversitesi’nin akademik personel alımı ilanına 7- 21 Ağustos 2024 tarihleri arasında başvuru yapılabilecektir. Başvurular şahsen adrese veyahut da posta yolu ile iletilmelilerdir. Posta ile yapılacak olan başvurularda gecikmelerin yaşanması halinde üniversite yönetimi sorumluluk almayacaktır. Aynı şekilde belgelerin eksik olması halinde de sorumluluk adaylarda olacaktır. Eksik evraklar son başvuru tarihine kadar tamamlanabilecektir.