Günde 20 TL ödeyene 10 bin TL’lik destek verilecek! Denizbank emekli kredisini müjdeledi

Darda olan emeklinin imdadına Denizbank yetişti. Özel banka, yalnızca emeklileri ilgilendiren fırsatlar ile dolu kredi kampanyasını resmen paylaştı. İşte Denizbank’ın ağustos ayı emekli kredi kampanyasına dair merak edilenler…

Özel bankacılık sektörünün en gözde isimlerinden olan Denizbank, ağustos ayı kampanyaları ile gündemden düşmemeye devam ediyor. Düzenlemiş olduğu kredi ve kredi kartı kampanyaları sayesinde mevcut müşterilerinin yanı sıra yeni müşterilerinin ceplerine de destek veren banka, son olarak emekli kampanyası ile öne çıktı.

Son dönemlerde yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmelerden ötürü artan geçim dertleri ile başa çıkmakta güçlük çeken emeklilere seslenen Denizbank, yalnızca bu grubu kapsayan yeni bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu bildirdi. Söz konusu kampanyanın başvurulara açılmış olduğunu belirten özel banka, merak edilenleri paylaştı. İşte ayrıntılar…

DENİZBANK EMEKLİ KREDİ KAMPANYASI AĞUSTOS 2024

Enflasyon, kur farkı, ABD resesyon endişesi ve diğer gelişmeler, gündelik hayat şartlarının oldukça ağırlaşmasına yol açtı. Temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta güçlük çeken milyonlarca emekli, bu süreçte kredi kampanyalarını yakın takip altına aldı.

Düzenli gelirleri sayesinde bankaların en gözde müşteri gruplarından olan emeklilere son olarak Denizbank’tan müjdeli bir haber geldi. Yalnızca emekliler için bir kredi kampanyası düzenleyen banka, kredi üst limitini 250 bin TL olarak belirledi.

Denizbank’ın emekliler için düzenlemiş olduğu Fırsat Dolu Emekli Kredisi’nin örnek maliyet tablosu şu şekilde paylaşıldı:

DENİZBANK EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Denizbank’ın 250 bin TL üst limitli Fırsat Dolu Emekli Kredisi, milyonların dikkatini çekmeyi başardı. Bütçe desteğine ihtiyaç duyan emekliler söz konusu kredi kampanyasına nereden ve nasıl başvurabileceklerini merak etti.

Denizbank tarafından yapılan açıklamaya göre Fırsat Dolu Emekli Kredisi’ne bankanın şubeleri, mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Başvurular, kısa süre içerisinde değerlendirilip şartları sağlayan emeklilere anlık olarak kredi hizmeti verilmektedir.

Exit mobile version