Bankada çalışmak isteyenler dikkat! Burgan Bank 35 pozisyon için personel alımı yapacak

Özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilenlerinden olan Burgan Bank, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Banka, farklı pozisyonlar için onlarca personel ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte Burgan Bank güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Bankacılık sektöründe kariyer yapmanın yollarını arayanlara, özel bankacılık sektöründen yüzleri güldürecek bir haber geldi. Sektörün en çok tercih edilenlerinden olan Burgan Bank, ilana çıktı.

Farklı şehirlerde onlarca farklı pozisyon için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten Burgan Bank, başvuru sürecinin başlamış olduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

BURGAN BANK PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Burgan Bank eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Farklı şehirlerde farklı pozisyonlar için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten banka, boş kadrolarını şu şekilde paylaştı:

BURGAN BANK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Burgan Bank tarafından düzenlenmiş olan personel alımı ilanı kapsamında aday başvuruları kabul edilmeye başlandı. Adaylar, Kariyer platformu üzerinden hem ilgili pozisyonlar için belirlenmiş olan başvuru şartlarını hem de başvuru ekranını online olarak görüntüleyebiliyorlar.

Exit mobile version