Hastanelere onlarca personel alımı yapılacak! KPSS yok, mülakat yok

Personel alımı ilanlarının yakından takip edildiği şu günlerde Türkiye İş Kurumu’ndan önemli açıklamalar geldi. Birçok ilde hastanelerde görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyulduğunu belirten kamu kurumu, güncel ilanlara dair ayrıntıları paylaştı.

Geliştirdiği istihdam projelerinin yanı sıra günlük olarak yayınladığı personel alımı ilanları ile de gündemden düşmeyen Türkiye İş Kurumu, son olarak hastanelerin personel eksikliklerini paylaştı. Hem kamuda hem de özel sektörde hastanelerde görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyulduğunu belirten kamu kurumu, konuya ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Birçok ilde hastanelerde görevlendirilmek üzere temizlik personellerine ihtiyaç duyulduğunu belirten Türkiye İş Kurumu, onlarca ilan için başvuru sürecinin devam ettiğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

TÜRKİYE İŞ KURUMU HASTANE PERSONELİ ALIMI İLANLARI GÜNCEL

Web sitesi üzerinden günlük olarak personel alımı ilanları yayınlayan Türkiye İş Kurumu, hastanelerde temizlik görevlilerine ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Eskişehir, Antalya, İstanbul ve Tekirdağ illeri başta olmak üzere pek çok ilde personel eksiğinin olduğunu ifade eden kamu kurumu, temizlik görevlisi ilanı için belirlenmiş olan genel başvuru şartlarını şu şekilde sıraladı:

TÜRKİYE İŞ KURUMU HASTANE PERSONELİ ALIMI İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesi üzerinden yayınlanmış olan hastane temizlik personeli alımı ilanları, birçok kişinin dikkatini çekti. KPSS şartsız, mülakatsız istihdam fırsatından yararlanmak isteyen pek çok kişi söz konusu ilanlara nereden ve nasıl başvuru yapılabileceğini öğrenmek üzere sorgulamalarını hızlandırdı.

Türkiye İş Kurumu tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre hastanelerde temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler, kurumun resmi web sitesi üzerinden iş başvurusunda bulunabilirler. Bunun için ilgili sitenin giriş ekranında yer alan arama kısmına ‘temizlik personeli hastane’ yazılması yeterlidir. Sıralanan ilanlara ikamet adresine ve diğer şartlara bağlı olarak ekran üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version