İşkur İş İlanları

51 ilde 240 işçi istihdam edilecek! KPSS’den 60 puan alanlar başvurabilir

Geçtiğimiz günlerde ilana çıkan Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) başvuru sürecinin devam ettiğini hatırlattı. İşte TEİAŞ’ın güncel işçi alımı ilanına dair merak edilenler…

1 Ağustos tarihi itibari ile pek çok kurum ve kuruluş personel alımlarının yapılacağını duyurmaya başladı. Hem kamu hem de özel sektör için yapılan istihdam çağrıları iş arayanlar tarafından yakın takip altına alınırken bir haber de Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’den geldi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın sorumluluğunda olan TEİAŞ, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Resmi Gazete’de de yayımlanmış olan ilanına ilişkin açıklamalarda bulunan kurum, başvuru sürecinin devam ettiğini bildirdi. Peki, TEİAŞ personel alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılabilir? TEİAŞ hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? İşte TEİAŞ’ın personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

240 İŞÇİ FARKLI ŞEHİRLERDE GÖREVLENDİRİLECEK

Türkiye elektrik İletim A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre kurumun taşra teşkilatında görevlendirmek üzere toplamda 240 yeni personel kadroya dahil edilecek. ‘İşçi’ statüsünde istihdam edilecek olan personeller, farklı pozisyonlarda görev yapacak.

51 farklı il için personel alımı sürecinin devam ettiğini belirten Türkiye Elektrik İletim A.Ş., boş pozisyonları ise şu şekilde açıkladı:

  • Elektrik: 217 kişi alınacak
  • Elektronik: 18 kişi alınacak
  • Harita: 5 kişi alınacak

TEİAŞ PERSONEL ALIMI İLANINA NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?

TEİAŞ’ın 3 farklı pozisyon için açmış olduğu toplamda 240 kişilik alım ilanı, arama motorlarına konu olmaya başladı. İş arayışı içerisinde olan pek çok kişi, TEİAŞ’ın personel alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapabileceklerini öğrenmek üzere sorgulamalarını hızlandırdı.

TEİAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre yukarıda belirtilmiş olan boş pozisyonlar için adayların KPSS’den 60 puan almış olmaları istenecek. Yanı sıra pozisyon özelinde belirlenmiş olan şartları da sağlamak durumunda olan adaylar, Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesi üzerinden başvurularını oluşturabilecek.

TEİAŞ’ın personel alımı ilanı için başvuru süreci 9 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek. İlan ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler kurumun resmi web sitesini veyahut da Türkiye İş Kurumu’nun ilgili ekranını ziyaret edebilirler.