Otomotiv sektöründen zam haberi! Toyota Corolla fiyatları 1 milyon 700 bin TL’yi aştı

Sektörün en güçlü isimlerinden olan Toyota, ağustos ayı itibari ile fiyat listelerinin güncellendiğini duyurdu. Özellikle en çok tercih edilen modeli olan Corolla için belirlemiş olduğu fiyatlar ile dikkat çeken firma, ayrıntıları aktardı.

Japonya’nın önde gelen otomobil üreticilerinden olan Toyota, 1 Ağustos tarihi itibari ile fiyat listelerini güncelledi. Birçok modeli için zamlı fiyat listeleri düzenleyen firma, özellikle gözde aracı Corolla için radikal kararlar aldı.

Hem ülkemizde hem de birçok dünya ülkesinde tüketicilerin gözdelerinden olan Corolla’da fiyat değişikliğine gidildi. Toyota, aracı için belirlemiş olduğu güncel fiyatları tüketiciler ile paylaştı.

TOYOTA COROLLA FİYAT LİSTESİ AĞUSTOS 2025

Türkiye’de ve birçok dünya ülkesinde tüketiciler tarafından yakından takip edilen Toyota, son olarak ağustos ayı fiyat listeleri ile gündeme geldi. Kur farkı başta olmak üzere pek çok faktöre bağlı olarak her ay fiyat listelerini güncelleyen otomobil üreticisi, belirlemiş olduğu son fiyatlar ile ağızları bir karış açıkta bıraktı.

Araçlarının performans özelliklerinin yanı sıra tasarımları ile de dikkatleri üzerine çeken Toyota, ağustos ayında Corrolla fiyatlarının değiştiğini bildirdi. Corolla’nın versiyonları için zam kararı alan ancak ‘sınırlı sayıda’ diyerek indirimli bir fiyat listesi de düzenleyen Toyota, 31 Ağustos 2024 tarihine kadar geçerli olan güncel fiyatları şu şekilde paylaştı:

TOYOTA COROLLA’DAN ‘FIRSAT’ DUYURUSU

Düzenlemiş olduğu ağustos ayı fiyat listeleri ile adından söz ettiren Japon Toyota, araç satın almak isteyen tüketiciler için birtakım fırsatların söz konusu olduğunu da belirtti. Toyota yetkili satış noktalarında hemen hemen her modeli için kredi fırsatlarından yararlanmanın mümkün olduğunu belirten firma, fırsatları kaçırmak istemeyenleri yetkili satış noktalarına davet etti.

Exit mobile version