Akdeniz Üniversitesi ilana çıktı: 19 öğretim üyesi alınacak

Akdeniz Üniversitesi, akademik personel kadrosunda birtakım eksiklikler tespit ettiğini duyurdu. Düzenlemiş olduğu personel alımı ilanı doğrultusunda farklı kadrolarda ve farklı pozisyonlarda personel istihdamı gerçekleştireceğini belirten kamu üniversitesi, ayrıntıları paylaştı.

Akademik kariyer yapmak isteyenler için Akdeniz Üniversitesi’nden müjdeli bir haber geldi. Eksik kadrolarını tespit eden kamu üniversitesi Resmi Gazete üzerinden ilana çıktı.

Farklı kadrolarda ve farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere toplamda 19 akademik personele ihtiyaç duyduğunu belirten Akdeniz Üniversitesi, söz konusu ilanının ayrıntılarını paylaştı.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Resmi Gazete üzerinden ilana çıkan Akdeniz Üniversitesi, alımların yapılacağı pozisyonları şu şekilde sıraladı:

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Akdeniz Üniversitesi tarafından duyurulmuş olan eksik kadrolara yönelik başvuru oluşturmak isteyen pek çok aday, başvuru detaylarını öğrenmek üzere araştırmalarını hızlandırdı.

Akdeniz Üniversitesi tarafından verilen bilgiye göre tüm pozisyonlar için başvurular şahsen kabul edilecek. Adaylar, ilgili evrakların teslimatını 20 Ağustos 2024 tarihine kadar Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı’na teslim edebilecekler.

Exit mobile version