Emeklilere kamudan destek: 12500 TL’ye ek 12 bin TL ödenecek

Emeklilerin zorlu ekonomik şartlara karşı vermiş oldukları mücadele devam ederken Ziraat Bankası’ndan destek haberi geldi. Kamu bankası, yalnızca emeklileri kapsayan ek ödeme kampanyasının detaylarını paylaştı.

Ziraat Bankası, ülkemizin en önemli kamu bankaları arasında yer almaktadır. Girişimcilerden üreticilere kadar birçok grup için devlet destekli kredi kampanyalarını başvurulara açan kamu bankası, ayrıca şahsi müşterileri için de çok çeşitli avantajlar tanımlıyor.

Son olarak ağustos ayı kampanyaları ile gündeme gelen Ziraat Bankası, kredi ve kredi kartı destekleri ile sektöre adeta yön verdi. Hem ticari hem de bireysel müşterileri için çok çeşitli kategoriler altında avantajlar duyuran banka, ayrıca emekliler için de promosyon kampanyasının devam ettiğini bildirdi.

SGK ile yapılan protokol kapsamında emeklilere, maaş hesaplarını taşımaları karşılığında maaş harici ödeme yapan Ziraat Bankası, ağustos ayı fırsatlarını peş peşe sıraladı. Peki, Ziraat Bankası’nın promosyon kampanyasından kimler, nasıl yararlanabilir? İşte ayrıntılar…

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI AĞUSTOS 2024

SGK ile yapılan maaş ödemeleri protokolü kapsamında emeklilere her ay maaş harici ödeme hizmeti sunan Ziraat Bankası, ağustos ayı promosyon kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Ziraat Bankası’nın güncel promosyon miktarları şu şekilde açıklandı:

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası’nın emekliler için düzenlemiş olduğu ek ödeme kampanyası, milyonların dikkatlerini çekmeyi başardı. Ağustos ayını rahat geçirebilmek adına maaşlarına ek olarak bir destek almak isteyen emekliler, kamu bankasının promosyon kampanyasına nereden ve nasıl başvuru yapabileceklerini öğrenmek üzere araştırmalara başladı.

Ziraat Bankası’nın 12 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu promosyon kampanyası için başvuru detayları belli oldu. Edinilen bilgilere göre kamu bankası promosyon kampanyasını şubeleri üzerinden başvurulara açtı. Yanı sıra bankanın internet bankacılığı ekranı ve mobil uygulaması üzerinden de promosyon kampanyasına yönelik başvuru oluşturulabiliyor. Emekliler ilgili kanallar üzerinden maaş hesaplarının taşınmasına yönelik talimat verdikleri an itibari ile kendileri için hesaplanmış olan promosyon tutarını hesaplarında görüntüleyebiliyorlar.

Exit mobile version