MİT 6 farklı pozisyon için personel alımı yapacak! KPSS şartı yok

Eksik kadrolarını belirleyen Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 6 farklı pozisyon için personel alımlarının yapılacağını duyurdu. İşte MİT tarafından düzenlenmiş olan güncel personel alımı ilanına dair merak edilenler…

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Milli İstihbarat Teşkilatı, son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Eksik kadrolarını belirleyen kurum düzenlemiş olduğu personel alımı ilanını kamuoyu ile paylaştı.

Resmi kaynakları aracılığı ile duyurmuş olduğu personel alımı ilanı aracılığı ile farklı pozisyonlar için personel ihtiyacı olduğunu açıklayan Milli istihbarat Teşkilatı, ilgili boş kadrolar için başvuru sürecinin devam ettiğini bildirdi. İşte detaylar…

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Eksik kadrolarını tespit eden Milli İstihbarat Teşkilatı, resmi web sitesi üzerinden istihdam çağrısında bulundu. Söz konusu çağrıda 6 farklı pozisyon için personel alımlarının yapılacağı bilgisine yer veren kurum, KPSS şartının gözetilmeyeceğini vurguladı.

MİT’in alım yapacak olduğu kadrolar ve o kadrolar için belirlenmiş olan başvuru şartları şu şekilde:

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanına kurumun resmi web sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version