Halkbank memurlar için devreye girdi: Günde 277 TL ödeyene 100 bin TL’lik destek

Kamu bankacılığı sektörünün liderlerinden olan Halkbank, memurlar için devreye girdi. Düzenlemiş olduğu yeni memur kredisi kampanyasını başvurulara açan kamu bankası, kampanyaya yönelik tüm ayrıntıları paylaştı.

‘Önce Halk Sonra Bankayız’ sloganı ile yoluna devam eden Halkbank, ağustos ayı kampanyalarını peş peşe duyurdu. Hem bireysel hem ticari hem de emekli müşterileri için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen banka, bu süreçte memurları da unutmadı.

Temmuz ayında maaş zammı alan, şu günlerde ise hakimler ve savcılar için planlanan seyyanen zam uygulamasının kendileri için de geçerli olmalarını isteyen memurlar, Halkbank’ın kredi kampanyasını yakın takip altına aldı. Kamu bankasının hangi kriterler çerçevesinde kredi desteği verdiği merak konusu oldu. Bu kapsamda bizler de bu haberimizde kamu bankasının avantajlı memur kredisi kampanyasının tüm detaylarını paylaştık.

HALKBANK MEMUR KREDİSİ AĞUSTOS 2024

Ağırlaşan hayat şartlarına destek olmaksızın direnmekte güçlük çeken memurlara, Halkbank’tan müjdeli haber geldi. Yalnızca kamu çalışanlarını ilgilendiren yepyeni bir kredi kampanyası düzenleyen Halkbank, söz konusu finansman desteğine dair merak edilen tüm ayrıntıları paylaştı.

Halkbank’ın resmi web sitesi üzerinden duyurulmuş olan memur kredisi kampanyasına göre maaşını bankadan alan tüm memurlara 100 bin TL’ye kadar finansman desteği sağlanacak. Kredi kampanyası dahilinde uygulanacak olan faiz oranı yüzde 5, azami vade sayısı 36 ay, kredi tahsis ücreti ise 575 TL olacak.

Halkbank’tan 24 ay vade ve yüzde 5 faiz karşılığında 100 bin TL’lik kredi desteği almak isteyen memurlar, aylık 8.339,77 TL’lik taksit ödemelerinden sorumlu tutulacak. Arzu edenler kredi taksitlerini 3 ayda bir olacak şekilde eşit olarak ödeyebilecek.

HALKBANK MEMUR KREDİSİ BAŞVURU DETAYLARI

Kamu bankası Halkbank’ın 100 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu memur kredisi kampanyasına, bankanın tüm iletişim kanalları üzerinden başvuru yapabilecek. Arzu edenler en yakın Halkbank şubesine giderek, arzu edenler ise bankanın mobil uygulaması veyahut da internet bankacılığı ekranı üzerinden kredi talebi oluşturabilecek.

Exit mobile version