Gündem

5000, 8000, 10000, 12000 TL! Türkiye İş Bankası emeklilere anında ödeme yapacak

Ülkemizin en değerli bankalarından olan Türkiye İş Bankası, emeklilere seslendi. Promosyon kampanyasının güncellenmiş olduğunu belirten özel banka, söz konusu kampanyaya dair ayrıntıları paylaştı.

Emekliler, son dönemlerin en çok konuşulan gruplarından biri olmaya devam ediyor. Kur farkının rekor seviyelere ulaşması, altın piyasasında gözlenen hareketlilik, enflasyon faktörü ve daha pek çok parametre, hayat şartlarının ağırlaşmasına yol açtı. Bu durumdan en çok etkilenenler arasında ise şüphesiz ki emekliler de yer aldı.

Düşük maaşları sebebi ile hükümet yetkililerine ‘ek düzenleme’ talebinde bulunan ancak bu talepleri karşılıksız kalan emekliler, yeni zam dönemine kadar bütçelerini karşılıksız olarak destekleyebilecek noktaları araştırmaya başladı. Bu kapsamda özellikle bankaların promosyon kampanyaları emeklilerin destek alma noktasında ilk tercihleri arasında yer aldı.

Emeklilerin yüksek promosyon arayışları devam ederken Türkiye İş Bankası’ndan yüzleri bir nebze olsun güldürecek bir açıklama geldi. Promosyon kampanyasını güncellemiş olduğunu duyuran özel banka, kampanyasına dair tüm merak edilenleri paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan Türkiye İş Bankası, ağustos ayı kampanyaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Birçok kategori altında eşsiz fırsatlar tanımlayan banka, ayrıca emekliler için de promosyon kampanyasının devam ettiğini bildirdi.

Türkiye İş Bankası’nın ağustos ayının başı itibari ile duyurmuş olduğu promosyon kampanyasına göre emeklilere, maaş tutarlarına bağlı olarak ek ödemeler tanımlanacak. Söz konusu kampanyadan farklı bir bankadan maaş alan tüm emekliler yararlanabilecek.

Türkiye İş Bankası’nın 31 Ağustos 2024 tarihine kadar geçerli olan kampanyası kapsamında emeklilere ödeyeceği promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 999 TL’ye kadar maaş alanlara: 5 bin TL
  • 000- 14.999 TL aralığında maaş alanlara: 8 bin TL
  • 000- 19.999 TL aralığında maaş alanlara: 10 bin TL
  • 20 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 12 bin TL

TÜRKİYE İŞ BANKASI PROMOSYON KAMPANYASI BAŞVURUSU

Türkiye İş Bankası’nın promosyon kampanyasından yararlanmak isteyenlerin maaş hesaplarını banka bünyesine taşımaları gerekmektedir. Taşıma talimatları şubeler aracılığı ile verilebileceği gibi bankanın mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı üzerinden de verilebilmektedir.