En yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? Tek tek duyuruldu

Promosyon kampanyaları güncellendi. Bankalar, güncel emekli promosyonu kampanyalarının başvurulara açılmış olduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Emekli vatandaşların bütçe desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duydukları şu günlerde gözler bankalara çevrildi. Emekliler için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen bankaların ağustos ayı kampanyaları yakın takip altına alındı.

Yüksek enflasyon başta olmak üzere çok çeşitli faktörlerin etkileri ile geçim dertleri artan emekliler, düşük maaşlarına destek olabilecek olan bankaları sorgulamaya başladı. Bu noktada bankaların emekli kampanyalarından olan promosyon kampanyaları öne çıktı.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında emeklilere, maaş tutarlarına göre farklı tutarlarda promosyon ödemesi gerçekleştiren bankalar, son olarak ağustos ayı kampanyaları ile gündeme geldi. Birçok emekli hiç değil ise bu ay bir nebze olsun rahat edebilmek adına güncel promosyon tutarlarını öğrenebilmek adına arama motorları üzerinden sorgulamalara başladı. Bu kapsamda bizler de bu haberimizde bankaların güncel promosyon tutarlarına yer verdik. İşte ayrıntılar…

PROMOSYON KAMPANYALARI GÜNCELLENDİ

Kamu bankaları Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında taban tutardan promosyon ödemesi gerçekleştirirken özel bankalar ağustos ayında da promosyon tutarlarını güncelledi.

Özel bankacılık sektöründen gelen haberlere göre son güncelleme neticesinde ek kampanyalar ile birlikte promosyon tutarları 18 bin TL’ye kadar yükseldi.

GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYALARI

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları ağustos ayı promosyon kampanyaları ile arama motorlarına sık sık konu olmaya başladı. Hangi bankanın daha yüksek promosyon vaat ettiği, emekliler tarafından merak edildi.

Ağustos ayının ilk günü itibari ile yenilenen promosyon kampanyalarını duyuran bankalar, başvuru sürecinin devam ettiğini bildirdi. Bankaların en düşük ve en yüksek promosyon tutarları ise şu şekilde paylaşıldı:

Exit mobile version