İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ilana çıktı: 41 akademik personel alınacak

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi eksik kadrolarını belirledi. Bu kapsamda yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen üniversite yönetimi, başvuru sürecinin devam ettiğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ilgili maddesinde belirtilmiş olan şartları sağlayan kişiler için yeni bir açıklama geldi. Eksik kadrolarını belirleyen İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, akademik personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Farklı kadrolarda ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere 41 yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirten İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, ayrıntıları aktardı.

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Resmi Gazete üzerinden yayımlanmış olan personel alımı ilanında, farklı bölümler ve pozisyonlar için onlarca akademik personele ihtiyaç duyulduğu bilgisi yer aldı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi tarafından yayınlanmış olan akademik personel alımı ilanı kapsamında şu kadrolar için personel alımı yapılacaktır:

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi tarafından yayımlanmış olan akademik personel alımı ilanına, elektronik ortamda başvuru yapılması istenilmektedir. Adaylar Üniversite Bilgi Yönetimi Sistemi üzerinden Akademik Personel Başvuru Modülü aracılığı ile başvurularını sisteme yükleyebileceklerdir. Son başvuru tarihi ise 16 Ağustos olarak belirlenmiştir.

Exit mobile version