Akademik Personel

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 65 akademik personel alacak

Kamu üniversitesi olarak faaliyetlerine devam eden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, son olarak akademik personel alımı ilanı ile gündeme geldi. İşte başvuru süreci başlamış olan ilana dair ayrıntılar…

Üniversitelerin akademik personel kadrolarına dahil olabilmenin yollarını arayan pek çok kişi, son dönemlerde güncel ilanları daha da yakından takip etmeye başladı. Eylül- ekim gibi başlayacak olan yeni dönem öncesinde eksik kadrolarını tespit ederek yeni ilanlar düzenleyen üniversiteler, arama motorlarına sık sık konu olmaya başladı.

Ağustos ayına girilmesi ile birlikte birçok üniversite öğretim üyesi alım ilanı yayınlarken bir haber de Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nden geldi. Tüm bölümlere yönelik eksik kadro tespitinde bulunan üniversite yönetimi, birçok öğretim üyesine ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin akademik personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

ZONGULDAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI

Ülkemizin değerli kamu üniversitelerinden olan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Akademik kariyer yapmak isteyenlerin yüzlerini güldüren bir açıklamada bulunan üniversite yönetimi, farklı pozisyonlar için yeni öğretim üyelerine ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alımlarının yapılacağını belirten Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi pozisyonları için harekete geçti.

ZONGULDAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Zonguldak Üniversitesi tarafından düzenlenmiş olan akademik personel alımı ilanı, kariyerini bu alanda inşa etmenin hayalini kuran birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Üniversitenin akademik kadrosuna girmenin yollarını arayan pek çok kişi, ilana yönelik başvuru detaylarını araştırmaya başladı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından yapılmış olan açıklamaya göre söz konusu akademik personel alımı ilanına 16 Ağustos 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Başvurular üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen veyahut da posta yolu ile iletilecek. Posta yolu ile gönderilen başvuru evraklarının son başvuru tarihinden sonra üniversiteye ulaşmış olması halinde sorumluluk üniversitede olmayacak. Farklı yollardan yapılan başvurular ise üniversite yönetimi tarafından değerlendirilmeye alınmayacak.