THY İŞKUR üzerinden ilana çıktı! Teknik personeller alınacak

Ülkemizin en önemli kurumlarından olan Türk Hava Yolları (THY) eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan ilanda THY’nin yeni personellere ihtiyaç duyduğu bilgisine yer verildi. İşte ayrıntılar…

Günümüz zorlu ekonomik şartları sebebi ile birçok kişi iş değişikliğine gitmeye başladı. Çalıştıkları firmaların küçülmeye gitmesi, arzu ettikleri maaş artışlarının açıklanmaması gibi sebeplerden ötürü iş yerlerinden ayrılmak zorunda kalan veyahut da çıkarılan çalışanlar, güncel personel alımı ilanlarını yakın takip altına aldı.

Daha köklü firmalarda veyahut da kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmanın yollarını arayan pek çok kişi, son dönemlerde arama motorları üzerinden personel alımı ilanlarını sorgulamaya başladı. Eğitim düzeylerine ve diğer niteliklerine göre ilanlara başvurmanın yollarını arayan adaylara son olarak Türk Hava Yolları’ndan müjdeli haber geldi.

Ülkemizin en önemli firmalarından olan ve bugün yüzlerce ülkeye uçuş hizmeti bulunan Türk Hava Yolları, eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. Söz konusu ilanı Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlayan firma, ilan için başvuru sürecinin başlamış olduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

THY İŞKUR PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Dönem dönem toplu kabin memuru alımları gerçekleştiren Türk Hava Yolları, son olarak yeni bir işe alım ilanı ile gündeme geldi. Söz konusu ilanını Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlayan firma, yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

İŞKUR üzerinden yayınlanmış olan THY personel alımı ilanına göre firma teknik kadrosuna dahil etmek üzere yeni personeller alacak. Personeller, ‘hava aracı bakım teknisyeni’ olarak görev yapacak. Yanı sıra uçak teknolojisi, elektrik- elektronik, makine ve mekatronik alanları için de teknik eleman alımı yapılacak.

THY İŞKUR PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, adli sicil kaydı temiz olan, 25 yaşını aşmamış ve pozisyona bağlı olarak ilgili alanda en az 2 yıllık tecrübesi bulunan adaylar, Türk Hava Yolları’nın personel alımı ilanına başvuru yapabilecek. Ayrıca adaylardan meslekleri bazında belirlenen özel şartları sağlamaları da istenecek.

THY’nin personel alımı ilanına 11 Ağustos 2024 tarihine kadar İŞKUR üzerinden başvuru yapılabilecek.

Exit mobile version