DOKAP ilana çıktı Farklı pozisyonlar için 4 personel alınacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı x eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. İşte DOKAP tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımlarına dair ayrıntılar…

Kamuda çalışmanın her zamankinden daha önemli bir konuma gelmiş olduğu şu günlerde milyonları ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesi doğrultusunda personel istihdamı gerçekleştirileceğini bildirdi.

DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanında 2 farklı pozisyon için yeni personellere ihtiyaç duyulduğu görüldü. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde söz konusu alım ilanının ayrıntılarını paylaştık. İşte merak edilenler…

DOKAP PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan DOKAP, Bölge Kalınma İdaresi Başkanlığı birimlerinde görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Yeni personellerin sözleşmeli olarak istihdam edileceklerini belirten kurum, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İstihdam kapsamında herhangi bir yazılı veyahut da sözlü sınavın yapılmayacağını belirten DOKAP, adayların KPSS B grubu puan sıralamaları esas alınarak değerlendirileceklerini ifade etti.

DOKAP’ın ilgili birimleri için devam eden personel arayışı neticesinde boş pozisyonlar şu şekilde açıklandı:

DOKAP bünyesinde destek personeli olarak çalışmak isteyen adayların sağlamaları gereken başvuru kriterleri şu şekilde paylaşıldı:

DOKAP PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

DOKAP’ın personel alımı ilanına 9 Ağustos 2024 saat 23:59’a kadar başvuru yapılabilecektir. Başvurular e- Devlet sistemi üzerinden online olarak kabul edilecek olup; şahsen, e- posta, posta, kargo veyahut da APS yolu ile iletilen başvurular dikkate alınmayacaktır.

Exit mobile version