Gündem

Vakıfbank emekliler için devreye girdi: 12 bin TL promosyon, 12 bin TL indirim

Sektörün en çok tercih edilenleri arasında yer alan Vakıfbank, emekliler için kesenin ağzını açtı. Kamu bankası, emekliler için geliştirmiş olduğu güncel kampanyalar aracılığı ile 24 bin TL’ye varan fırsatlardan yararlanılabileceğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan emekli promosyonu kampanyası, milyonların dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle merkezi yerlerde oturmadıkları için kamu bankaları ile iş birliği içerisinde olmayı tercih eden emekliler, bankanın promosyon kampanyasını yakın takip altına aldı.

SGK ile imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında yeni bir emekli promosyonu kampanyası geliştirmiş olduğunu belirten Vakıfbank, yanı sıra bir de indirim fırsatlarından yararlanılabileceğini bildirdi. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde Vakıfbank’ın güncel emekli kampanyalarına yer verdik. İşte ayrıntılar…

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Vakıfbank’ın eylül ayına kadar geçerliliğini koruyacak olan emekli promosyonu kampanyasının detayları belli oldu. Banka, maaş hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyacak olan emeklilere şu tutarlarda ödeme yapılacağını bildirdi.

  • SGK maaşı 9.999 TL’ye kadar olan emeklilere: 5 bin TL
  • SGK maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olan emeklilere: 8 bin TL
  • SGK maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olan emeklilere: 10 bin TL
  • SGK maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 12 bin TL

VAKIFBANK EMEKLİ İNDİRİM KAMPANYASI

Vakıfbank 12 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu promosyon kampanyasına ek olarak emekliler için yeni bir kampanya daha düzenlemiş olduğunu bildirdi. Söz konusu kampanyanın bir indirim kampanyası niteliğinde olduğunu belirten kamu bankası, detayları paylaştı.

Vakıfbank’ın resmi web sitesi üzerinden yayınlamış olduğu emekli indirim kampanyasına göre Emekli Troy logolo Bankomat Kart ve Emekli Troy logolu Kredi Kartı alan yeni müşteriler, 12 ay boyunca yapacakları alışverişlerden ayda 500 TL, yılda ise 6 bin TL’ye varan nakit ödeme imkanlarından yararlanabilecek. Alışverişte her iki kartın da kullanılması halinde aylık kazanç bin TL’ye, senelik kazanç ise 12 bin TL’ye kadar yükselecek.