Kamudan emekliye 3 ay ödeme ertelemeli kredi desteği! 125 bin TL anında hesabınızda

Ekonomik açıdan darda olan emeklilere kamu bankacılığı sektöründen müjdeli haber geldi. Vakıfbank, emeklileri de kapsayan esnek ödeme planlı kredi desteğini resmen duyurdu. İşte ayrıntılar…

Altın ve döviz kurlarında yaşanan olumsuz gelişmeler, gündelik hayat şartlarını etkilemeye devam ediyor. Yüksek enflasyon ile mücadele kapsamında alınan faiz kararları ve piyasalara yönelik yapılan diğer açıklamalar, gıdadan teknolojiye kadar pek çok sektörde dev zamların gözlenmesine yol açıyor.

Gündelik hayat şartlarının oldukça ağırlaştığı şu günlerde toplumun her kesimi yaşanan fiyat artışlarına tepki göstermeye başladı. Mevcut şartların yanı sıra haksız kazanç elde etme noktasında hevesli olan bazı sektör mensuplarının girişimleri de vatandaşların bütçelerini etkilerken bu süreç özellikle emeklileri bir hayli yıprattı.

Herkesin karşı karşıya kaldığı ağır ekonomik şartlara düşük maaşları ile direnmeye çalışan emekliler, bu süreçte bütçelerine uygun çerçevede destek verebilecek noktaları araştırmaya başladı. Bu kapsamda özellikle bankaların promosyon kampanyaları öne çıkarken Vakıfbank’tan yüzleri güldürecek ek bir haber geldi.

Düzenlediği kampanyalar ile adından sık sık söz ettiren Vakıfbank, son olarak esnek ödeme planlı kredi kampanyası ile öne çıktı. Kampanyadan emekli vatandaşların da yararlanabileceklerini belirten kamu bankası, ayrıntıları ilgilileri ile paylaştı.

VAKIFBANK 3 AY ERTELEMELİ KREDİ KAMPANYASI

Resmi web sitesi üzerinden ağustos ayı kampanyalarını duyuran Vakıfbank, ek olarak bir kredi kampanyası açıklaması ile de dikkat çekti. Düzenlemiş olduğu kampanya kapsamında taksitlerin 3 aya kadar ertelenebileceğini belirten kamu bankası, limitin 125 bin TL olduğunu bildirdi.

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre 12 ay vade ve yüzde 4,95 faiz oranı karşılığında 125 bin TL’lik destek alan müşteriler, 15.267,24 TL’lik taksit ödemelerinden sorumlu olacaklar.

VAKIFBANK 3 AY ERTELEMELİ KREDİ KAMPANYASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vakıfbank tarafından 125 bin TL’lik üst limit ve 3 ay taksit erteleme imkanları ile duyurulmuş olan kredi kampanyasına, SMS yolu ile başvuru yapılabilmektedir.

31 Aralık 2024 tarihine kadar devam edecek olan kredi kampanyası için aralarında birer boşluk bırakarak; KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi (günayyıl), aylık gelir bilgilerini yazıp 5724’e kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Exit mobile version