Emekli 15000+ 3000 TL daha fazla kazanacak! Tek şart başvuru yapmak

Emeklileri yakından ilgilendiren yeni bir açıklama yapıldı. Özel bankacılık sektörünün gözdelerinden olan ING Bank, yalnızca emeklileri kapsayan yeni bir kampanya düzenlediğini bildirdi. İşte o kampanyalara dair ayrıntılar…

Ülkemizin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan ING Bank, düşük maaş tutarlarından şikayetçi olan emeklilere seslendi. Ek bir kazanç elde etmek isteyenler için yepyeni kampanyalar düzenlemiş olduğunu bildiren özel banka, ayrıntıları aktardı.

ING Bank’ın yeni kampanyaları 31 Ağustos 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyalardan yararlanmak isteyenlerin ise bazı şartları sağlamaları istenecek. İşte bankanın açıklamalarına dair ayrıntılar…

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI GÜNCELLENDİ

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan maaş alan vatandaşları ilgilendiren açıklama ING Bank’tan geldi. Emekli maaşları ile geçinmekte güçlük çektiklerini belirten emekliler için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen özel banka, söz konusu kampanyaların ağustos ayının başı itibari ile başvurulara açılmış olduğunu bildirdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun belirlemiş olduğu emeklilik şartlarını sağlayan vatandaşlara seslenen ING Bank, maaş hesaplarını kendi bünyesine taşıyan tüm emeklilere promosyon ödemesi yapacağını bildirdi. ING Bank’ın maaş hesabını taşıma karşılığında ödeyeceği promosyon tutarları ise şu şekilde belirlendi:

SGK’dan 15 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi alan emeklilere ek bir ödeme daha yapılacak. Söz konusu ödemeden yararlanmak isteyenlerin otomatik fatura talimatı vermeleri gerekecek. Bu şartı sağlayanlar 15 bin TL’lik promosyona ek olarak 3 bin TL’lik bir ödemeyi daha ceplerine koyacak.

ING BANK EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYALARINDAN NASIL YARARLANILIR?

ING Bank tarafından düzenlenmiş olan emekli ek ödeme kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşlar bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı veyahut da şubeler aracılığı ile maaş hesaplarını taşımalılardır. 3 bin TL’lik otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası için de yine aynı kanallar üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version