KPSS puanı olanlar dikkat! TTK 88 memur alımı gerçekleştirecek

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) eksik kadrolarını tespit ederek ilana çıktı. Kurum, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte TTK’nın personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmenin yollarını arayanlara Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan müjdeli haber geldi. Eksik kadrolarını belirleyen kurum ilana çıkarak yeni personel ihtiyacına dair bilgilendirmelerde bulundu.

Merkez ve taşra teşkilatında görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten Türkiye Taşkömürü Kurumu, başvuru sürecinin başlamış olduğunu bildirdi. Kurum, ilan özelinde aradığı başvuru kriterlerini ve diğer merak edilenleri kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Ülkemizin değerli kurumlarından olan Türkiye Taşkömürü Kurumu, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Eksik kadrolarını belirlediğini duyuran kurum, personel alımı ilanına dair ayrıntıları paylaştı.

2024 yılı için yapılan KPSS merkezi yerleştirme ile kurum bünyesinde görevlendirmek üzere yeni personel alımlarının gerçekleştirileceğini belirten TTK, eksik personel sayısını 88 olarak bildirdi. Kurum, boş pozisyonlarını şu şekilde sıraladı:

TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Taşkömürü Kurumu tarafından yayımlanmış olan personel alımı ilanına başvuracak olan adayların evrak teslimi gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Söz konusu başvuru evrakları ise şu şekilde paylaşılmıştır:

Adaylar, yukarıda belirtilmiş olan başvuru evraklarını 16 Ağustos 2024 tarihine kadar teslime etmek zorundalardır. Teslimat adresi ise ‘Yayla Mahallesi İhsan Soyak Sokak No: 6 Merkez/ ZONGULDAK’ olarak paylaşılmıştır.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun güncel personel alımı ilanı ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen adaylar TTK Personel Daire Başkanlığı, Atamalar Performans Yönetimi Şefliği, Memur ve Sözleşmeli Personel Şube Müdürlüğü birimleri ile iletişime geçebilirler.

Exit mobile version