Kızılay birçok ilde personel alımı yapacak! Üstelik KPSS şartı yok

Ülkemizin en önemli kurumlarından olan Kızılay, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Kurum, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. İşte Kızılay’ın personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Kariyer yapma ve dolayısı ile de para kazanma amacı ile yola çıkan birçok kişi, güncel personel alımı ilanlarını yakından takip etmeye devam ediyor. Gelişimleri açısından daha köklü kurumlarda istihdam edilmenin yollarını arayan birçok aday, ağustos ayı güncel personel alımı listelerini arama motorları üzerinden sık sık sorguluyor.

Bakanlıklardan, müdürlüklerden ve daha pek çok kurumdan arka arkaya personel alımı ilanları gelirken bir haber de Kızılay tarafından geldi. Eksik kadrolarını belirleyen kurum, farklı şehirlerde birçok pozisyon için personel ihtiyacı olduğunu bildirdi. İşte Kızılay’ın güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

KIZILAY PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Belirli aralıklar ile personel ihtiyacını duyuran Kızılay, son olarak geniş kapsamlı bir istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Yapmış olduğu açıklamada farklı şehirlerde ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten kurum, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kızılay tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanına göre kurum, şu pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirecek:

Kızılay Sağlık, Kızılay Merkezi Birim ve Kızılay Bakım noktalarında görevlendirecek olan yeni personeller, farklı şehirlerde hizmet vermeye başlayacaklar. Alımların yapılacak olduğu şehirler şu şekilde paylaşıldı:

KIZILAY PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Kızılay’ın personel alımı ilanına başvurmak isteyen adayların bazı şartları sağlıyor olmaları gerekecek. Pozisyona bağlı olarak eğitim şartını ilk sıraya koyan Kızılay, diğer başvuru kriterlerini ise şu şekilde sıraladı:

Exit mobile version