Halkbank, emekliler için kesenin ağzını açtı! Düşük faiz ile 100 bin TL ödeyecek

Kamu bankacılığı sektörünün en dikkat çeken isimlerinden olan Halkbank, darda olan emeklinin imdadına yetişti. Düzenlemiş olduğu kredi kampanyasını paylaşan banka, ayrıntıları aktardı.

Halkbank tarafından düzenlenmiş olan ağustos ayı kampanyaları, milyonlarca tüketici tarafından yakın takip altına alındı. Yalnızca bireysel değil ticari statülü müşterileri için de birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen kamu bankası, emeklilerin de yüzlerini güldürdü.

Düzenli bir gelire sahip oldukları için bankaların gözde gruplarından olan emekliler, son dönemlerde ciddi geçim sıkıntıları ile gündemden düşmemeye başladı. Hayat pahalılığına karşı direnmekte güçlük çeken emeklilerin destek ihtiyaçları günden güne artarken Halkbank’tan müjdeli haber geldi. Yalnızca emeklileri kapsayan bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu bildiren banka, ayrıntıları aktardı.

HALKBANK MUTLU EMEKLİ KREDİSİ AĞUSTOS 2024

Ağustos ayı kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken kamu bankası Halkbank, son olarak emeklilerin yüzlerini güldürecek bir kredi kampanyasına imza attı. ‘Mutlu Emekli Kredisi’ ismini vermiş olduğu finansman kampanyası kapsamında emeklilere uygun faizler karşılığında destek vereceğini bildiren banka, ayrıntıları aktardı.

Halkbank’ın resmi web sitesi üzerinden paylaşılmış olan kredi kampanyasına göre maaşını bankadan alan veyahut da maaş hesabını bankaya taşımayı taahhüt eden emekliler kredi fırsatından yararlanabilecek.

Halkbank tarafından düzenlenmiş olan Mutlu Emekli Kredisi kampanyası için hazırlanmış olan örnek maliyet tablosu şu şekilde:

HALKBANK MUTLU EMEKLİ KREDİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Halkbank’ın yüzde 4,95’ten başlayan faizler ile duyurmuş olduğu Mutlu Emekli Kredi kampanyası için başvuru ekranları erişime açıldı. Bütçe desteğine ihtiyaç duyan emekliler Halkbank’ın şubeleri, internet bankacılığı ekranı veyahut da bankanın mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusunda bulunabilecekler.

Maaş hesabı farklı bir bankada bulunan emeklilerin Halkbank’ın kredi kampanyasına başvurmadan önce maaş hesaplarını taşımaları gerekecek. Taşıma talimatı, bankanın ilgili iletişim kaynakları üzerinden verilebilecek.

Exit mobile version