Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 121 personel istihdam edecek! Son 3 gün

Sağlık Bilimleri Üniversitesi eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. İşte kamu üniversitesinin güncel istihdam çağrısına dair merak edilenler…

Kamuda görev yapabilmenin yollarını arayan milyonlarca kişi, ağustos ayı güncel personel alımı ilanlarını yakın takip altına aldı. Bakanlıklar, müdürlükler ve diğer kamu kurumları tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarının yanı sıra kamu üniversitelerinin istihdam çağrıları da arama motorlarına konu oldu.

Kamu üniversitelerinin personel alımı ilanlarının sık sık sorgulandığı şu günlerde bir haber de Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden geldi.

15 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren kanun gereğince kurulmuş olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere personel alımı gerçekleştirecek. İlan için başvuru sürecinin devam ettiği öğrenilirken üniversitenin boş pozisyonları da kamuoyu ile paylaşıldı. İşte ayrıntılar…

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI 2024

İstanbul Üsküdar’da bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. Devlet üniversitesi olarak faaliyetlerine devam eden kurum, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere onlarca yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin Resmi Gazete üzerinden yayınlamış olduğu güncel personel alımı ilanına göre toplamda 121 yeni personel istihdam edilecek. Personellerin görevlendirilecekleri pozisyonlar ise şu şekilde olacak:

  • Mühendis
  • Kütüphaneci
  • Büro personeli
  • Tekniker
  • Teknisyen
  • Koruma ve güvenlik görevlisi
  • Destek personeli (temizlik)
  • Destek personeli (aşçı)
  • Destek personeli şoför)

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI 2024

Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı, kamuda görev yapmanın hayalini kuran binlerce kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Adaylar, üniversite yönetimi tarafından yayınlanmış olan ilana nereden ve nasıl başvuru yapabileceklerini öğrenmek üzere sorgulamalara başladı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin personel alımı ilanına 5 Ağustos 2024 saat 23:59’a kadar başvuru yapılabilecektir. Aday başvuruları e- Devlet sistemi üzerinden online olarak kabul edilecektir. Şahsen veyahut da posta yolu ile iletilen başvurular, üniversite yönetimi tarafından dikkate alınmayacaktır. Ayrıca adaylar yalnızca tek bir pozisyon için başvuru oluşturabileceklerdir.