Orman Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak! KPSS şartı yok

Eksik kadrolarını belirleyen Orman Genel Müdürlüğü tek pozisyon için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu açıkladı. İşte Orman Genel Müdürlüğü’nün güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Orman Genel Müdürlüğü, kamuda görev yapmak isteyen milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren bir açıklama yayınladı.

Eksik kadrolarını belirlediğini duyuran Orman Genel Müdürlüğü, bu doğrultuda yeni bir personel alımı ilanı düzenlediğini bildirdi. Söz konusu ilan için başvuru sürecinin devam ettiğini belirten müdürlük, merak edilenleri kamuoyu ile paylaştı.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin B fıkrası doğrultusunda yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen Orman Genel Müdürlüğü, ilan için başvuru sürecinin başlamış olduğunu bildirdi.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanına göre müdürlük bünyesinde görevlendirmek üzere 9 pilot istihdam edilecek. İlana başvuru yapacak olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde yer alan genel şartları sağlıyor olmaları gerekecek. Yanı sıra adaylardan KPSS puanı istenmeyecek.

Orman Genel Müdürlüğü’nün personel alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların sağlamaları gereken teknik şartlar ise şu şekilde paylaşıldı:

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Orman Genel Müdürlüğü’nğn AT- 802 Airtractor için yayınlamış olduğu personel alımı ilanı için başvuru süreci başladı. Sürecin 9 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek olduğunu bildiren müdürlük, başvuru detaylarını paylaştı.

Orman Genel Müdürlüğü’nün resmi kaynaklarından alınan bilgilere göre adaylar 9 Ağustos 2024 tarihine kadar ilgili başvuru evraklarını teslim etmek zorundalardır. Yaşanabilecek gecikmeler Orman Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğunda değildir. Başvuru evrakları, ‘Beştepe Mahallesi Söğütözü Caddesi No: 8/1 Yenimahalle/ ANKARA” adresine teslim edilmelilerdir.

Exit mobile version