Banka Personeli Alım İlanları

Ziraat Bankası toplu personel alımı ilanı: 81 ilde 770 kişi istihdam edilecek

Bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyenleri ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Ziraat Bankası yeni bir personel alımı ilanı yayınlayarak yüzlerce kişinin istihdam edileceğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

Türkiye’nin en prestijli kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, yeni bir haber ile gündeme geldi. Eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen banka, 81 ilde yüzlerce personel istihdam edileceğini duyurdu.

Ziraat Bankası tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı, bankacılık sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen binlerce kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Kamu bankasının hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağı, başvuru şartlarının neler olduğu ve diğer detaylar merak konusu oldu. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde Ziraat Bankası’nın yeni personel alımı ilanına dair merak edilenlere yer vermeye çalıştık. İşte ayrıntılar…

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Hem bireysel hem de ticari statülü müşterileri için kredi ve kredi kampanyaları düzenleyen yanı sıra müşteri potansiyelini kaybetmemek adına yeni müşterilerine de birçok avantaj tanımlayan Ziraat Bankası, son olarak personel alımı ilanı ile gündeme geldi.

Türkiye genelinde hizmet veren tüm şubelerinde eksik kadro tespitinde bulunan Ziraat Bankası, tespitleri doğrultusunda yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. Söz konusu ilanı kamuoyu ile paylaşan kamu bankası, detayları aktardı.

Ziraat Bankası’nın resmi web sitesi üzerinden yayınlanmış olan personel alımı ilanına göre İstanbul ilinde yer alan genel müdürlük birimleri ile şubelerde görevlendirilmek üzere 20 müfettiş yardımcısı, 150 uzman yardımcısı alımı yapılacak. Diğer illerde bulunan şubeler için ise toplamda 600 servis görevlisi istihdam edilecek.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Ziraat Bankası tarafından duyurulmuş olan uzman yardımcısı, müfettiş yardımcısı ve servis görevlisi kadroları için 10 Ağustos 2024 saat 10:00’da yazılı sınav düzenlenecektir. Her bir pozisyon için farklı konuları kapsayan çoktan seçmeli bir test sınavı söz konusu olacaktır. Sınav süresi 120 dakika olup, adaylar 100 sorulu test kitapçığından sorumlu olacaklardır.