Emekliler dikkat: Acele eden kazanacak! O banka maaş harici18 bin TL ödeyecek

Emekli maaşlarının güncel şartlar karşısında adeta kıvrandığı şu dönem içerisinde milyonları sevindirecek bir haber geldi. Bankacılık sektöründen gelen haberde emekli promosyonlarında artışa gidilmiş olduğu bilgisine yer verildi. İşte ayrıntılar…

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, ağustos ayına girilmesi ile birlikte kesenin ağzını açtı. Hem bireysel hem de ticari statülü müşterilerinin bütçelerine destek verebilmek amacı ile kredi ve kredi kartı kampanyaları düzenleyen banka, emeklilerin de yüzlerini güldürdü.

Her ay olduğu gibi bu ay da emeklilere promosyon ödemeleri gerçekleştireceğini belirten Yapı Kredi Bankası, güncel kampanyasını paylaştı. Ek olarak emekliler için farklı ödeme avantajlarının da söz konusu olduğunu belirten özel banka, ayrıntıları aktardı.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI AĞUSTOS 2024

Yapı Kredi Bankası’nın 1- 31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan emekli promosyonu kampanyasına göre maaş hesabını 3 yıllığına bankaya taşıyanlar promosyon ödemelerinden yararlanabilecek. Promosyon tutarları ise şu tablo doğrultusunda hesaplara aktarılacak:

Maaş hesabını taşıdıktan sonra 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı verenlere bin 500 TL, 60 gün içerisinde bin TL’lik harcama yapanlara bin TL, mobil uygulamaya ilk kez girenlere ise 500 TL ödeme yapılacak. Söz konusu ödemeler promosyona ek olarak tanımlanacak ve böylelikle bankadan 18 bin TL’lik maaş harici ödeme alınmış olacak.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI BAŞVURUSU

Yapı Kedi Bankası tarafından düzenlenmiş olan promosyon ve diğer ek ödeme kampanyaları kapsamında 18 bin TL’ye varan ödeme avantajından yararlanmak isteyen emekliler, başvuru detaylarını araştırmaya başladı.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılmış olan açıklamaya göre emekliler maaş hesaplarını; bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı veyahut da şubeler aracılığı ile taşıyabilecekler. Otomatik fatura ödeme talimatları da yine aynı kanallar üzerinden verilebilecek. Promosyon ve diğer ek ödemeler için herhangi bir başvurunun yapılmasına ihtiyaç duyulmayacak.

Exit mobile version