Emekli promosyon kampanyasında devrim! Ağustos ayında 17500 TL ödenecek

Yeni ayın başlaması ile birlikte emekli promosyonları da güncellendi. Bir banka promosyon miktarını 17 bin 500 TL’ye yükselttiğini duyurdu. İşte ayrıntılar…

Özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan Akbank, ağustos ayına girilmesi ile birlikte kampanyalarını güncelledi. Hem bireysel hem de ticari müşterileri için kredi ve kredi kartı kampanyaları düzenleyen özel banka, emeklileri de unutmadı.

Emekli müşteri sayısını artırabilmek adına her ay birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen Akbank, son olarak ağustos ayı promosyon kampanyası ile gündeme geldi. SGK promosyon tutarına ek tutarlar tanımlayan yanı sıra kart kazanımlarını da devreye alan banka, ayrıntıları ilgilileri ile paylaştı.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI AĞUSTOS 2024

Her ay olduğu gibi bu ay da müşterilerini memnun edecek kampanyalara imza atan Akbank, son olarak emeklilere seslendi. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan maaş alan milyonlarca emekliye maaş tutarlarına ek olarak ödeme yapacağını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Akbank tarafından paylaşılmış olan resmi açıklamaya göre ay sonuna kadar maaş hesabını taşıyan emekliler, maaşlarına ek promosyon tutarlarından yararlanabilecek. Her emekliye SGK maaşı doğrultusunda farklı bir tutar ödenecek. Ödeme tutarları ise şu şekilde olacak:

Promosyon tutarlarına ek olarak kart harcamaları ile de kazandıracağını belirten Akbank, kredi kartı üzerinden verilecek 5 otomatik ödeme talimatı karşılığında toplamda 2 bin 500 TL’lik chip para tanımlayacağını bildirdi.

AKBANK PROMOSYON KAMPANYASI BAŞVURUSU

Akbank’ın 15 bin TL’ye varan promosyon kampanyasına bankanın şubeleri, mobil uygulaması veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. 2 bin 500 TL’lik chip para hediyesi için ise yine aynı kanallar üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verilebilmektedir.

Exit mobile version