TSK’dan dev personel alımı! En az ilkokul mezunu 4 kişi alınacak

TSK’dan milyonları ilgilendiren yeni bir açıklama geldi. Edinilen bilgilere göre TSK, orduevinde istihdam etmek üzere yeni personel alımları yapacak. İşte ayrıntılar…

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmanın yollarını arayan pek çok kişi, son dönemlerde arama motorları üzerinden sık sık sorgulamalarda bulunmaya başladı. Niteliklerini taşıdıkları boş pozisyonları kaçırmamak adına güncel ilanları yakın takip altına alan vatandaşlara son olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nden bir açıklama geldi.

Eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetleri, orduevinde çalıştırmak üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Peki, Türk Silahlı Kuvvetleri personel alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılır? TSK personel alımı ilanı başvuru şartları neler? İşte detaylar…

TSK PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenmiş olan güncel personel alımı ilanı, Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlandı. Orduevinde farklı pozisyonlar için yeni personellere ihtiyaç duyan TSK, ilana dair ayrıntıları paylaştı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlamış olduğu personel alımı ilanına göre Fenerbahçe Orduevi için 4 yeni personel alınacak. Alımlar, İstanbul ili Kadıköy ilçesinde bulunan Ordu Evi Birimi’nde gerçekleştirilecek.

1 erkek berberi, 3 servis elemanı (garson) alımının yapılacağını belirten Türk Silahlı Kuvvetleri, pozisyonlar için belirlenmiş olan İŞKUR iş ilanı numaralarını ise şu şekilde paylaştı:

TSK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türk Silahlı Kuvvetleri Fenerbahçe Orduevi personel alımı ilanı başvuru şartları şu şekilde paylaşıldı:

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yayınlanmış olan 4 kişilik personel alımı ilanı, birçok kişi tarafından yakın takip altına alındı. TSK güvencesi ile istihdam edilmek isteyen adaylar, başvuru ekranlarını sorgulamaya başladı.

TSK bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylar, Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesi üzerinden online olarak iş başvurusunda bulunabilirler.

Exit mobile version