Özel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Türk Telekom personel alımı yapacak: 5 farklı pozisyon ve şartlar açıklandı

Ülkemizin en önemli kurumlarından olan Türk Telekom, son olarak istihdam fırsatları ile gündeme geldi. İşte kurumun yeni personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Telekomünikasyon sektörünün en önemli üyelerinden olan Türk Telekom, yeni aya yepyeni bir açıklama ile başladı. Boş kadrolarını tespit ederek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen firma, ilanın detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Boş kadrolarını tespit eden Türk Telekom, farklı kadrolar için personel alımlarının yapılacağını bildirdi. Söz konusu resmi iş ilanında alımların yapılacağı pozisyonları ve başvuru şartlarını anlatan firma, başvuru sürecinin başlamış olduğunu ifade etti. İşte Türk Telekom’un personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

İş arayanlar için yüzleri güldürecek bir açıklamada bulunan Türk Telekom, 5 farklı pozisyon için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Veritabanı Kıdemli Uzmanı, Veri Güvenliği ve Bütünlüğü Uzmanı/ Kıdemli Uzmanı, BT Denetçisi, BT Şebeke Arayüz Operasyonları Kıdemli Uzmanı ve SOC Analisti pozisyonları için aday başvurularını kabul etmeye başlayan Türk Telekom, başvuru şartlarını ise şu şekilde paylaştı:

  • BT Denetçisi: İstanbul ya da Ankara’da ikamet ediyor olmak, üniversitelerin bilgisayara, elektrik/ elektronik veya ilgili diğer mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olmak.
  • Veritabanı Kıdemli Uzmanı: En az 5 yıllık deneyime sahip olmak, üniversitelerin elektrik/ elektronik veya ilgili mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olmak.
  • Veri Güvenliği ve Bütünlüğü Uzmanı/ Kıdemli Uzmanı: Bilgi güvenliği alanında en az 2 yıllık, veri güvenliği alanında ise en az 1 yıllık tecrübeye sahip olmak, üniversitelerin elektrik, elektronik ve haberleşme, elektrik- elektronik, bilgisayara ya da endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak.
  • SOC Analisti: Seviye 1 güvenlik analizi ya da güvenlik izlemeye deneyimine sahip olmak, üniversitelerin bilgisayara mühendisliği, adli bilişim mühendisliği ya da yazılım mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak.
  • BT Şebeke Arayüz Operasyonları Kıdemli Uzmanı: En az 5 yıllık deneyime sahip olmak, üniversitelerin bilgisayara mühendisliği, matematik mühendisliği ya da elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak.

TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türk Telekom tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanına firmanın resmi web sitesi üzerinden başvuru yapılabilmektedir.