Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 500’ün üzerinde personel istihdam edecek!

Devlet kurumunda çalışmanın yolunu arayanlar için bakanlıktan müjdeli haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan konuya yönelik yeni bir açıklama geldi.

Ekonomik şartların çok çeşitli faktörlerin etkileri ile günden güne ağırlaşması, vatandaşların geçim dertlerinin artmasına yol açtı. Özel sektörde hizmet veren firmaların maliyet artışlarından ötürü ciddi kayıplar yaşaması işçileri korkuturken devlet kurumunda çalışmak her zamankinden daha da önemli bir hale geldi.

Şu sıralar devlet kurumlarında çalışmanın yollarını arayan kişi sayısında ciddi bir artış gözlenirken kamudan gelen personel alımı ilanları da yakın takip altına alındı. Bu noktada son açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlık, farklı şehirlerde farklı pozisyonlar için personel istihdam edileceğini bildirdi. Söz konusu açıklama, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan geldi. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın istihdam açıklamasına dair merak edilenler…

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI

Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu personel alımı ilanı kapsamında 6 şehirde farklı pozisyonlar için adayların başvurularını kabul eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, son olarak Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ın istihdam açıklaması ile gündeme geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, son alımların ardından farklı pozisyonlar için yeni bir alım sürecinin daha başlayacağını bildirdi. Bakan Göktaş’ın açıklamasına göre şehit yakını, gazi ve gazi yakınları için bir atama süreci başlatılacak.

ATAMALAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Son olarak 22 Mart 2024 tarihinde 591 şehit yakın, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirilmişti. Dört göz ile beklenen yeni atama sürecine ilişkin açıklama, Bakan Göktaş’tan geldi.

Şehit yakınlarının, gazilerin ve gazi yakınlarının her daim yanlarında olduklarını belirten Bakan Göktaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bugüne kadar 50 bine yakın şehit yakını, gazi ve gazi yakınızın kamuda istihdamını sağladık. Eylül ayı içerisinde de yeni bir atama yapmayı planlıyoruz. 500’ün üzerinde şehit yakını ve gazilerimizin ve yakınlarının atamalarını gerçekleştireceğiz.”

Exit mobile version